Elég biztonságos a kukta?

Igen. A fazék teste egy szilárd, 9 mm vastag öntött szilumin, amely nagy nyomás alatt is biztosítja a tartály alakjának stabilitását, amelyre a gyártó a szabvány feletti, akár 20 éves garanciát vállal.

Gyorsfőzőnk számos biztonsági elemmel van felszerelve.

 1. Az egykezes biztonsági zárórendszer a fedélen.
 2. A munkaszelep két fokozatban történő beállításának lehetősége.
 3. Biztonsági szelep a fedél szélén - megakadályozza az edény túlnyomását és a túlzott nyomás felszabadítására szolgál.
 4. Biztonsági jelző, amely felvillanásakor lehetetlenné teszi az edény fedelének eltávolítását, ha az edényben túl nagy a nyomás. A jelző csak akkor kapcsol ki, ha az edényben a nyomás csökkent és biztonságosan kinyitható. Megakadályozza az esetleges forrázást az edény gondatlan kezelése során.
 5. Az edény felülete antibakteriális Lotan kezeléssel van ellátva, amely megakadályozza a baktériumok előfordulását és szaporodását az ételekben.


Nem tud felrobbanni a kukta?

Nem, egyáltalán nem. Ez a legbiztonságosabb kukta, amelyet úgy terveztek, hogy az egykezes lezáró rendszernek köszönhetően az acélpofák a fazék masszív széléhez rögzülnek, ami kizárja a fedél bármilyen kilazulását a fazékról.


Mennyire biztonságos a Magimix konyhai robotgép?

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT!

És nemcsak az Ön, de gyermekei biztonsága is számít. Tudta, hogy a Magimix HÁROMSZOROS BIZTONSÁGI RENDSZERREL van ellátva?

 • A keverőtálnak helyesen kell lenni felhelyezve, a fedőnek megfelelően és jó irányban kell lenni bepattintva a keverőtál nyelébe, és a nagy nyomónak be kell lenni helyezve az XL nyílásban a fedőn minimum a mércéig.
 • Nem lehetséges, hogy a motort nem hozzáértő személy elindítsa.
 • A konyhai robotgép súlya 8 kg, ami a legigényesebb munkáknál is biztosítja a stabilitást.
 • A tálak "TRITAN" anyagból készülnek, amely nem tartalmaz BPA-t, és maximálisan ellenáll a magas hőmérséklet-ingadozásoknak és a nyomásnak, vagy a szélsőséges ütésnek.
 • Robotunkat nagyon könnyű irányítani. Csak 3 gomb van rajta, amellyel nagyon gyorsan megbarátkozhat.
 • Minden éles tárgy praktikus, átlátszó tárolódobozban van tárolva.
 • A motorház hermetikusan lezárt, amely óriási védelmet nyújt a motor számára bármilyen folyadék bejutását megakadályozva.
 •  Rendkívül nagy teljesítményű motor ugyanolyan könnyedén összekeveri a tésztát 1 kg lisztből, valamint felaprít egy gerezd fokhagymát.


Süthetek a serpenyőkben zsiradék nélkül is?

Természetesen!
Így néz ki a különbség a sütés után a gyémánt felületű serpenyőnkben és egy hagyományos teflonos serpenyőben.
🥦semmi zsiradék
🥦semmi odaégés
🥦könnyű tisztítás
A Swiss Diamondban egészségesen és gyorsan főz.

Miért pont a Swiss Diamond?

MERT A LEGJOBB!
Minden egyes edény 240.000 drb. VALÓDI GYÉMÁNT KRISTÁLYT tartalmaz, melyek olyan tartós felületet biztosítanak, amely nem deformálódik, nem karcolódik és nem válik le. PFOA nélkül készülnek, és a gyártó ÉLETRESZÓLÓ GARANCIÁT nyújt. Komoly tesztek bizonyítják, hogy a gyémánt felület 100 x tartósabb és 100x jobb a tapadásmentes tulajdonsága, mint a teflonnak. Ez a kitünő tulajdonság lehetővé teszi az étel elkészítését hozzáadott zsír és olaj nélkül, továbbá lehetővé teszi az ételek sütését sütő nélkül fél idő alatt és a mosogatásuk a legegyszerűbb a világon! Válogasson kínálatunkból: https://www.konyhai-robotgep.hu/swissdiamond

Miben különbözik a Magimix?

Tudja, hogy miben különbözik a Magimix konyhai robotgép a többitől?
Elsősorban a motorban. Mindenki számára egyértelmű, hogy a motor a gép szíve. És nem csak a teljesítménye, de az élettartama is tőle függ. Az indukciós motor maximális teljesítményt, halk és meghibásodás mentes üzemeltetést biztosít. Nagyon fontos tudnivaló, hogy a motor nem tartalmaz műanyag alkatrészeket, ami szintén a hosszú élettartamot biztosítja a más hagyományos motorokkal szemben. A Magimix motorteste hermetikusan elzárt, ami megakadályozza a folyadék bejutását a motorhoz. Ebből kifolyólag a gyártó megengedheti magának, hogy 30-éves GARANCIÁT nyújtson a termékére.

Gyümölcslevek is tudok készíteni a MAGIMIX segítségével?

Tudta, hogy a Magimix konyhai robotgép 4 féle képpen tudja feldolgozni a gyümölcs- és a zöldségleveket?
✅- a citrusfacsaró segítségével ki tud facsarni minden fajta citrusgyümölcsöt, mivel 2 méretű fejjel van ellátva
✅- a Blender mix segítségével tökéletes krémes állagúvá turmixolja a puha terméseket
✅- a gyümölcscentrifuga segítségével kifacsar minden levet a keményebb termésekből
✅- a gyümölcscentrifugához való tartozék biztosítja, hogy még az aprómagvas gyümölcsökből vagy a leveles zöldségekből is kinyerje az összes levet