Elég biztonságos a kukta?

Igen. A fazék teste egy szilárd, 9 mm vastag öntött szilumin, amely nagy nyomás alatt is biztosítja a tartály alakjának stabilitását, amelyre a gyártó a szabvány feletti, akár 20 éves garanciát vállal.

Gyorsfőzőnk számos biztonsági elemmel van felszerelve.

 1. Az egykezes biztonsági zárórendszer a fedélen.
 2. A munkaszelep két fokozatban történő beállításának lehetősége.
 3. Biztonsági szelep a fedél szélén - megakadályozza az edény túlnyomását és a túlzott nyomás felszabadítására szolgál.
 4. Biztonsági jelző, amely felvillanásakor lehetetlenné teszi az edény fedelének eltávolítását, ha az edényben túl nagy a nyomás. A jelző csak akkor kapcsol ki, ha az edényben a nyomás csökkent és biztonságosan kinyitható. Megakadályozza az esetleges forrázást az edény gondatlan kezelése során.
 5. Az edény felülete antibakteriális Lotan kezeléssel van ellátva, amely megakadályozza a baktériumok előfordulását és szaporodását az ételekben.


Nem tud felrobbanni a kukta?

Nem, egyáltalán nem. Ez a legbiztonságosabb kukta, amelyet úgy terveztek, hogy az egykezes lezáró rendszernek köszönhetően az acélpofák a fazék masszív széléhez rögzülnek, ami kizárja a fedél bármilyen kilazulását a fazékról.


Mennyire biztonságos a Magimix konyhai robotgép?

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT!

És nemcsak az Ön, de gyermekei biztonsága is számít. Tudta, hogy a Magimix HÁROMSZOROS BIZTONSÁGI RENDSZERREL van ellátva?

 • A keverőtálnak helyesen kell lenni felhelyezve, a fedőnek megfelelően és jó irányban kell lenni bepattintva a keverőtál nyelébe, és a nagy nyomónak be kell lenni helyezve az XL nyílásban a fedőn minimum a mércéig.
 • Nem lehetséges, hogy a motort nem hozzáértő személy elindítsa.
 • A konyhai robotgép súlya 8 kg, ami a legigényesebb munkáknál is biztosítja a stabilitást.
 • A tálak "TRITAN" anyagból készülnek, amely nem tartalmaz BPA-t, és maximálisan ellenáll a magas hőmérséklet-ingadozásoknak és a nyomásnak, vagy a szélsőséges ütésnek.
 • Robotunkat nagyon könnyű irányítani. Csak 3 gomb van rajta, amellyel nagyon gyorsan megbarátkozhat.
 • Minden éles tárgy praktikus, átlátszó tárolódobozban van tárolva.
 • A motorház hermetikusan lezárt, amely óriási védelmet nyújt a motor számára bármilyen folyadék bejutását megakadályozva.
 •  Rendkívül nagy teljesítményű motor ugyanolyan könnyedén összekeveri a tésztát 1 kg lisztből, valamint felaprít egy gerezd fokhagymát.


Süthetek a serpenyőkben zsiradék nélkül is?

Természetesen!
Így néz ki a különbség a sütés után a gyémánt felületű serpenyőnkben és egy hagyományos teflonos serpenyőben.
🥦semmi zsiradék
🥦semmi odaégés
🥦könnyű tisztítás
A Swiss Diamondban egészségesen és gyorsan főz.
Következő