Swiss Diamond® gyémánt felületű serpenyők

Swiss Diamond® serpenyők és fazekak közvetlenül a neves gyártótól a legjobb áron!!!

Fedezze fel a Swiss Diamond® termékcsalád svájci minőségű gyémánt felületű serpenyőit, amelyeket kizárólagos importőrként és forgalmazóként kínálunk Önnek a magyar piacon. A Swiss Diamond® serpenyőket kifejezetten azok számára tervezték, akik hosszú ideig ki akarják használni a gyémánt felületű serpenyők tapadásgátló tulajdonságait és előnyeit.

A SWISS DIAMOND® svájci konyhai edények összehasonlíthatatlanok más edényekkel gyorsaság, tartósság, minőség és tapadásgátlás terén. Svájcban készülnek és minden egyes edény 240.000 drb. valódi gyémánt kristályt tartalmaz, melyek olyan tartós felületet biztosítanak, amely nem deformálódik, nem karcolódik és nem válik le. PFOA nélkül készülnek, és a gyártó életreszóló GARANCIÁT nyújt. Komoly tesztek bizonyítják, hogy a gyémánt felület 100 x tartósabb és 100x jobb a tapadásmentes tulajdonsága, mint a teflonnak. Ez a kitünő tulajdonság lehetővé teszi az étel elkészítését hozzáadott zsír és olaj nélkül, továbbá lehetővé teszi az ételek sütését sütő nélkül fél idő alatt és a mosogatásuk a legegyszerűbb a világon! 

dorzs_teszt

 

Ha Önt elbűvöli a sebesség, az egyszerűség, a sokoldalúság és az egyediség, akkor jó helyen jár. Ezek a termékeink jellemzői.

 

A Swiss Diamond® gyémánt felületű edények sok időt, energiát és pénzt takarítanak meg, és rendelkeznek minden olyan tulajdonsággal, amelyet a mai modern háziasszonyok értékelnek. És ami a legjobb bennük, hogy gyorsan visszatérül az áruk.

 

Megmutatjuk, hogyan lehet sütő nélkül sütni fele idő alatt, kevergetés és zsír nélkül, a végén pedig egyszerű mosással a helyére tenni a kredencbe.

 

Ön is támogatja a hulladék csökkentését?  A Swiss Diamond® serpenyőknek köszönhetően nagyban hozzájárulhat ehhez, mivel sok éven át fogják Önt szolgálni. Tegyük jobbá a világot együtt.

 

sd_edenyek

 

  • A kényelmes, ergonomikusan tervezett fogantyúk nem hevülnek túl a főzőlaptól.
  • 260 °C hőmérsékleten is használhatók a sütőben sütőedényként.
  • Tökéletesen sima alj az egyenletes hőeloszlást és így az egyenletes sütést biztosítja.
  • Az öntött alumínium edénytest soha nem deformálódik.
  • Sokoldalúan felhasználhatóak, és még akár sütő nélkül is megsüthetnek bennük sok mindent.
  • Az edzett üvegfedők állítható szelepekkel hozzá segítenek ahhoz, hogy az ételek fél idő alatt készüljenek el.
  • Alkalmasak minden fajta főzőlapra, még az indukciósakra is. 
  • Életre szóló GARANCIA ami azt biztosítja, hogy nagyon sokáig fogja élvezni az edényeink előnyeit.

Amíg a szomszédja még csak előmelegíti a sütőjét, Önnek már megsült fent a tűzhelyen a mézespuszedlija a gyémánt felületű serpenyőben!

A Swiss Diamond® edények 35 év tapasztalatával és kiválóságávál vannak legyártva, kezdve az alumíniumtestek olvasztásától és öntésétől egészen a végső gyémánt felület felviteléig.

Garantáltan jó befektetés Önnek és a konyhájának!

 sd_imadni_fogja

Ez egy olyan befektetés, amely nagyon rövid időn belül megtérül !!! Ezért ne habozzon, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb méreteket.