Titán felületű kukta
Az AMT titán kukták számos biztonsági funkcióval vannak ellátva.
- Akár egy kézzel és nagyon könnyen kezelhető biztonsági rendzer. A fedőn lévő acél rögzítők biztonságosan kapaszkodnak a fazék masszív széléhez, ami kiküszöböli a fedél bármilyen lehetőségét az edényről való eltávolodásának.
-
Nyomásszint beállító szelep lehetővé teszi a főzési erő beállításának lehetőségét két fokozatban. Az I. fokozaton a lágyabb ételeket ( halak, zöldségek), illetve a II. fokozaton a keményebb ételeket főzzük ( húsok, hüvelyesek).
-
A fedél szélén található biztonsági szelep megakadályozza az edény túlnyomását és a túlzott nyomás felszabadítására szolgál.
- Amikor megjelenik a piros biztonsági jelző, lehetetlen a kukta fedelének eltávolítása. Ugyanis ilyenkor túl nagy a nyomás az edényben. Amikor a jelző eltőnik, biztonságos szintre csökken a nyomás, és csak akkor tudja a használó leemelni a fedelet. Ez a biztonsági rendszer megakadályozza az esetleges leforrázást az edény gondatlan kezelése során.
- Az edények antibakteriális Lotan® felülettel vannak ellátva, amely megakadályozza a baktériumok előfordulását és szaporodását az ételekben.
-
Az edény kézzel öntött, és egy 9 mm vastag, szilárd titán testből áll, amely rendkívül tartós, ellenálló és soha nem fog eldeformálódni és nem tartalmaz PFOA-t.
Mindig is a tökéletességre való törekedés volt a küldetésünk. Éppen ezért olyan kuktákat hoztunk el önöknek, amelyek segítenek időt, energiát és pénzt megtakarítani. Továbbá lehetővé teszik az egészségesebb ételek készítését, amivel hozzájárulnak egy egészségesebb életmódnlétrehozásához. Ezért hoztuk el a FORRADALMIAN ÚJ KUKTÁT PÁROLÓ KÉSZLETTEL.
Így bármikor kiválaszthatja, hogyan kívánja használni a titán kuktáját:
- hagyományos fazékként
- mint kukta
- illetve mint pároló edény
Szerte a világon a séfek naponta profitálnak termékeink kivételes minőségéből. A szakácsok szaktudása és a terméktesztek közvetlenül a fejlesztésbe és a gyártásba áramlanak, ami lehetővé tette a VILÁG LEGJOBB KUKTÁJÁNAK megszületését. A kuktáink használatával ön is kiváló kulináris eredményeket érhet el, ugyan úgy, mint a világ legjobb szakácsai is. A világ legjobbjai csak a világ legjobb kuktájában főznek!
A titán kuktáink elsőként kapták meg az A. osztályú energiatakarékossági bizonyítványt.
Annak a ténynek köszönhetően, hogy az alumínium a legjobb hővezető a 9 mm-es szilárd öntvény edénytesttel kombinálva, kiváló hőeloszlatást biztosít, amely hosszú ideig felhalmozódik az edényben. Ez a megoldás a legértékesebb forrást spórolja ... az energiát!
A Lotan® egy új, forradalmi bevonó technológia modern gasztronómiai célokra.
A Lotan® bevonat tapadásmentes tulajdonságai leegyszerűsítik a mosogatást, és a felületet alaposan tisztán és baktériummentesen hagyják. A Lotan® bevonatnak köszönhetően az öblítés olyan egyszerű, hogy csökkenti a vízfogyasztást is, ami egy másik értékes energiaforrás.
Az új titán kuktáink előnyei
Az ételek főzése során a hagyományos edényekben az ásványi anyagok és vitaminok nagy része a vízben marad, amelyet aztán kiöntünk. Gyakorlatilag így minden értékes anyagot kiöntünk, és csak masszát fogyasztunk.
Az új kuktákban való főzés során az összes tápanyag megmarad az ételben, mivel csak kis mennyiségű vízre van szükségünk. Sőt még az étel elkészítésenek ideje is a 1/3-ra csökken.
Ez azt jelenti, hogy időt, energiát takarít és ugyanakkor értékes vitaminokat, ásványi anyagokat és tápanyagokat óv meg.
A helytakarékosság érdekében a titán kuktáinkat hagyományos fazékként üvegfedővel is használhatja. Illetve mostantól már pároló készletként is használhatja minden fajta tűzhelyen, beleértve az indukciósat is.
Minden modern háztartás értékelni fogja a titán kuktát, amely indukcióra is alkalmas. A legmagasabb minőségű kézzel öntött, masszív alumíniumból készül, ami lehetővé teszi a minimális zsiradék használatát, illetve főzés közben el lehet teljesen hagyni a zsiradék használatát. A 9 mm vastag edénytest kilencszer gyorsabban melegszik, mint az acél edények, és hosszabb ideig tartja a hőmérsékletet, ami energiát és időt takarít meg. A magas hőmérsékletnek (240 ° C-ig) ellenálló edények mechanikai sérüléseknek is ellenállnak. Könnyen karbantarthatók és tisztíthatók. A készlet tartalmaz üvegből készült fedelet és pároló edényt.
Főzés időtartama | ||
Levesek | Időtartam | Fokozat |
Bableves ( előáztatott) | 20 perc | II |
Száraz borsó ( előáztatott) | 20-25 perc | II |
Zöldségleves | 4-8 perc | II |
Marhafarokleves | 10-15 perc | II |
Krumplileves | 5-6 perc | II |
Marhahúsleves | 20-25 perc | II |
Minestrone | 8-10 perc | II |
Rizsleves | 6-8 perc | II |
Tyúkhúsleves | 25-35 perc | II |
Paradicsomleves főtt rizzsel | 6-8 perc | II |
Pároltak | Időtartam | Fokozat |
Dinsztelt káposzta | 15 perc | II |
Lencse (előáztatott) | 13-15 perc | II |
Marha szerb módra ( rostélyos) | 8-10 perc | II |
Halak | Időtartam | Fokozat |
Párolt hal burgonyával | 6-8 perc | I |
Hal bormártással és burgonyával | 6-8 perc | I |
Tőkehal | 4-6 perc | I |
Zöldségek | Idötartam | Fokozat |
Karfiol | 3-7 perc | I |
Zöldborsó | 3-5 perc | I |