MAGIMIX® 3200XL konyhai robotgépek

Most a Magimix 3200XL konyhai robotgépek még több ajándékkal!

Olyan konyhai robotgépeket hoztunk el Önnek, amelyek megfelelnek a legigényesebb ügyfelek elvárásainak is. A MAGIMIX®3200 XL konyhai robotgépek a legjobb választás! Nézze csak meg. Gyönyörűek, erősek, megbízhatóak és sokoldalúak. Méretük és kapacitásukra való tekintettel tökéletesen megfelelnek közepes méretű háztartásoknak és konyháknak.

Magimix® 3200XL Konyhai robotgép

Egy újabb fantasztikus konyhai robotgépet kínálunk Önnek, amely még a legigényesebb ügyfelek elvárásainak is megfelel. A Magimix® 3200 XL konyhai robotgép a legjobb választás! Győződjön meg róla Ön is. Gyönyörű, erős, megbízható és sokoldalú. A méretéből kifolyólag tökéletesen megfelel 3 tagú háztartásokba.

Vásároljon dutatosan, vásároljon hosszú távra.

Egy elismert angol tesztelő cég szerint a Magimix® 5200XL megkapta a 2020-as év legjobb konyhai robotgépének járó díjat. Az eredeti cikket ITT olvashatják el.

A Magimix® konyhai robotgép a legmagasabb minőségű és legmegbízhatóbb konyhai márkák közé tartozik, amint ezt az indukciós motorra adott 30 éves garancia is mutatja. A gyártó nagy hangsúlyt fektet az anyag minőségére, ezért a keverőtálak speciális Tritan® nevű műanyagból készülnek, amelyek ellenállnak a szélsőséges (fizikai és hő) terheléseknek, emellett BPA-mentesek, ami azt jelenti, hogy megfelelnek a legmagasabb egészségügyi és biztonsági kritériumoknak. Ez egy eredeti francia termék, amelyet Burgundiában gyártanak, már 50 éves tapasztalattal. 1971 óta van forgalomban a piacon.

 A MAGIMIX® 3200 XL multifunkciós konyhai robotokat háromféle kiszerelésben forgalmazzuk Magyarországon:

 

Egy olyan konyhai robotgépről van szó, amely megszabadítja Önt a fárasztó konyhai feladatoktól. Néhány másodperc alatt tésztát dagaszt, apróra vágja a hagymát egy elhullajtott könnycsepp nélkül, ínycsiklandó krémleveseket készít, tökéletes habot ver, zöldségeket, sonkát, szalámit szeletel, jeget tör, főtt zöldségeket passzíroz, sőt még a bogyós gyümölcsökből is képes frissítő gyümölcslevet facsarni de akár hasábra vagy kockára is tudja vágni a zöldségeket. 

A nagy teljesítményű, 650 W-os indukciós motor minimális és maximális mennyiségű nyersanyagokat is fel tud dolgozni. Tökéletesen kemény habbá ver egy tojásfehérjét mint ahogy 1 kg  tésztát készít, vagy akár 0,5 kg húst darál.

 

  • A mindössze három gombból álló panelnak köszönhetően használata rendkívül egyszerű.
  • A fedőn lévő extra nagy XL nyílásnak  köszönhetően az alapanyagokat vízszintesen vagy függőlegesen is beleteheti.
  • A speciális pengék professzionális Sabatier® rozsdamentes acélból készülnek, öncsiszoló hatással.
  • A három különböző méretű keverőtál 2,6 l, 2,2 l és 1,2 l folyamatos használatot biztosít mosogatás szüksége nélkül.
  • Hármas biztonsági mechanizmusa maximális védelmet nyújt.
  • A verhetetlen indukciós motor 30 éves garanciával rendelkezik.

 

A  magasabb felszereltségű Magimix® 3200XL konyhai robotgép egy praktikus gyümölcscentrigugát is tartalmaznak, amely nemcsak a kemény gyümölcsöket, de még a lágy vagy érett gyümölcsöket is gyümölcslévé varázsolja. Sőt olyan gyümölcsökkel is megbirkózik, melyekben apró magvak vannak (ribizli, málna, eper, szőlő), vagy akár még a leveles zöldségekből is képes kipréselni a levet ( káposzta, spenót stb.). A hagyományos gyümölcscentrifugáknál ezek a gyümölcsök és zöldségek általában gondot szoktak jelenteni. 

Kiválaszthatja, hogy milyen préselést szeretne: tiszta (átlátszó) vagy sűrűbb smoothie.

A speciálisan kialakított spatulával egy mozdulattal megtisztíthatja a szűrőt, és már folytathatja is a gyümölcsfacsarást. A gyümölcspréselés után egyszerűen csak öblítse le a készüléket.

Ennél egyszerűbb már szinte nem is lehetne!  CSODÁLATOS!!!

Tegye életét egyszerűbbé, használjon Magimix®3200 XL-t.