MAGIMIX® 4200XL konyhai robotgépek

Most a Magimix 4200XL konyhai robotgépek még több ajándékkal!

Olyan konyhai robotgépeket hoztunk el Önnek, amelyek megfelelnek a legigényesebb ügyfelek elvárásainak is. A MAGIMIX®4200 XL konyhai robotgépek a legjobb választás! Nézze csak meg. Gyönyörűek, erősek, megbízhatóak és sokoldalúak. Méretük és kapacitásukra való tekintettel tökéletesen megfelelnek közepes méretű háztartásoknak és konyháknak.

Vásároljon dutatosan, vásároljon hosszú távra.

Egy elismert angol tesztelő cég szerint a Magimix® 5200XL megkapta a 2020-as év legjobb konyhai robotgépének járó díjat. Az eredeti cikket ITT olvashatják el.

A MAGIMIX® konyhai robotgép márka az egyik legjobb minőségű és legmegbízhatóbb, ezt bizonyítja az indukciós motorra vonatkozó 30 éves garancia. A gyártó nagy hangsúlyt fektet az anyag minőségére, ezért a tálak speciális Tritan® műanyagból készülnek, amely ellenáll a rendkívüli terheléseknek (mind fizikai, mind termikus) és BPA-mentes, ami azt jelenti, hogy megfelel a legmagasabb szintű egészségügyi biztonsági követelményeknek. Ez egy eredeti francia termék, amelyet Burgundiában gyártanak, gazdag tapasztalattal és már 50 éves gyártással, amely bizalmat és biztonságot nyújt Önnek. 1971 óta már kapható a piacon.

A magyarországi piacon három féle felszereltségben kínáljuk a MAGIMIX®4200XL többfunkciós konyhai robotgépet.

Olyan konyhai robotgépekről van szó, amelyek megszabadítják Önt a fárasztó konyhai feladatoktól. Néhány másodperc alatt tésztát dagasztanak, apróra vágják a hagymát egy elhullajtott könnycsepp nélkül, ínycsiklandó krémleveseket készítenek, tökéletes habot vernek, zöldségeket, sonkát, szalámit szeletelnek, jeget zúznak, főtt zöldségeket passzíroznak, sőt még a bogyós gyümölcsökből is képesek frissítő gyümölcslevet facsarni, de akár hasábra,kockára, vagy spirálokra is tudják vágni a zöldségeket. 

A nagy teljesítményű, 950 W-os indukciós motor minimális és maximális mennyiségű nyersanyagokat is fel tud dolgozni. Ugyan olyan tökéletességgel kemény habbá ver egy tojásfehérjét, mint ahogy 1 kg  tésztát készít, vagy akár 1 kg húst darál.

 

  • A mindössze három gombból álló panelnak köszönhetően használata rendkívül egyszerű.
  • A fedőn lévő extra nagy XL nyílásnak  köszönhetően az alapanyagokat vízszintesen vagy függőlegesen is beleteheti.
  • A speciális pengék professzionális Sabatier® rozsdamentes acélból készülnek, öncsiszoló hatással.
  • A három különböző méretű keverőtál 3 l, 2,6 l és 1,2 l folyamatos használatot biztosít mosogatás szüksége nélkül.
  • Hármas biztonsági mechanizmusa maximális védelmet nyújt.
  • A verhetetlen indukciós motor 30 éves garanciával rendelkezik.

A magasabb felszereltségű Magimix® 4200XL konyhai robotgép egy praktikus gyümölcscentrigugát is tartalmaz, amely nemcsak a kemény gyümölcsöket, de még a lágy vagy érett gyümölcsöket is gyümölcslévé varázsolja. Sőt olyan gyümölcsökkel is megbirkózik, melyekben apró magvak vannak (ribizli, málna, eper, szőlő), vagy akár még a leveles zöldségekből is képes kipréselni a levet ( káposzta, spenót stb.). A hagyományos gyümölcscentrifugáknál ezek a gyümölcsök és zöldségek általában gondot szoktak jelenteni. 

Kiválaszthatja, hogy milyen préselést szeretne: tiszta (átlátszó) vagy sűrűbb smoothie.

A speciálisan kialakított spatulával egy mozdulattal megtisztíthatja a szűrőt, és már folytathatja is a gyümölcsfacsarást. A gyümölcspréselés után egyszerűen csak öblítse le a készüléket.

Ennél egyszerűbb már szinte nem is lehetne!  CSODÁLATOS!!!

Tegye életét egyszerűbbé, használjon Magimix®4200 XL-t.