Gyönyörű és masszív kenyérpirító, mely akár az Ön konyháját is ékesítheti.

Az első átlátszó kenyérpirító az egész világon, mely rendkívül gyorsan készíti el a pirítóst pont úgy, ahogyan azt Ön kedveli.
A tökéletesen megtervezett, hőszigetelt külső elkápráztatja szépségével nem csak a tulajdonosát, de mindenkit, aki a konyhájába belép. Minden egyes részlet a minőséget tükrözi. Ez a kenyérpirító annyira szép és tökéletes, hogy nincsen fénykép vagy videó, ami átadná a valódi szépségét. Ezt elhihetik nekünk!

A kenyérpirítók nagyon praktikus és népszerű eszközökké váltak, melyek főleg a modern konyhákban megtalálhatók. A piacon bő kínálat közül választhatunk kenyérpirítót, a kívánt méret, szín vagy technikai fejlettség alapján. Mondhatnánk, hogy a külsejétől és az alakjától már nincs mi újat várni, de ennek az ellenkezője igaz. A Vision kenyérpirító, a Magimix cégtől az első olyan típus, amely átlátszó falakkal és extra gyors sütőrendszerrel rendelkezik, amely akár 20 %-al gyorsabban süt, mint a többi. A kenyér sütése az üvegen keresztül figyelhető, ezzel elkerülhető az esetleges túlpirítás. A Vision kenyérpirító további előnyei közé tartozik a többféle pékáru olvasztása és pirítása is. A hagyományos szendvics kenyér mellett a Vision kenyérpirító segítségével piríthatunk vagy olvaszthatunk: bagettet, croissantot, zsömlét, brióst, ostyát, teakekszet vagy tarkedlit.

Kvarc elemekkel ellátott termék minősége hosszú élettartamot és magas tartósságot garantál. A kenyérpirító gombokkal van ellátva a pontos időzítéshez, mint melegítéshez, pirításhoz, valamint olvasztáshoz egyaránt. Nagyon praktikus a morzsatálca, mely könnyen kihúzható a tartalma kiürítéséhez.     

A Vision kenyérpirítót, a többi Magimix® termékhez hasonlóan, úgy tervezték, hogy a főzés ne csak szórakoztatóbb, de könnyebb is legyen.