Magimix® Konyhai robotgépek

Fantasztikus konyhai robotgépeket kínálunk Önnek, amelyek még a legigényesebb ügyfelek elvárásainak is megfelelnek. A Magimix® konyhai robotgépek a legjobb választás! Győződjön meg róla Ön is. Gyönyörűek, erősek, megbízhatóak és sokoldalúak.

A Magimix® konyhai robotgép a legmagasabb minőségű és legmegbízhatóbb konyhai márkák közé tartozik, amint ezt az indukciós motorra adott 30 éves garancia is mutatja. A gyártó nagy hangsúlyt fektet az anyag minőségére, ezért a keverőtálak speciális Tritan® nevű műanyagból készülnek, amelyek ellenállnak a szélsőséges (fizikai és hő) terheléseknek, emellett BPA-mentesek, ami azt jelenti, hogy megfelelnek a legmagasabb egészségügyi és biztonsági kritériumoknak. Ez egy eredeti francia termék, amelyet Burgundiában gyártanak, már 50 éves tapasztalattal. 


Már 1971 óta vannak forgalomban a piacon.

 

Vásároljon dutatosan, vásároljon hosszú távra.

Egy elismert angol tesztelő cég szerint a Magimix® 5200XL megkapta a 2020-as év legjobb konyhai robotgépének járó díjat. Az eredeti cikket ITT olvashatják el.

Egy olyan konyhai robotgépekről van szó, amelyek megszabadítják Önt a fárasztó konyhai feladatoktól. Néhány másodperc alatt tésztát dagasztanak, apróra vágják a hagymát egy elhullajtott könnycsepp nélkül, ínycsiklandó krémleveseket készítenek, tökéletes habot vernek, zöldségeket, sonkát, szalámit szeletelnek, jeget törnek, főtt zöldségeket passzíroznak, sőt még a bogyós gyümölcsökből is képesek frissítő gyümölcslevet facsarni, de akár hasábra, kockára, vagy spirál alakúra is tudják vágni a zöldségeket. 

A háztartása igényeihez mérten tud választani a kínált kategóriákból. A Magimix® 5200XL tökéletesen megfelel nagyobb háztartásokba, míg a Magimix® 4200XL ideális 4 tagú családok részére, illetve a Magimix® 3200XL közép méretének megfelelően előnyben részesítik a 3 tagú háztartások. A Magimix® Mini Plus rendkívüli helytakarékosságának köszönhetően megfelel a kisebb méretű konyhákba.

 A MAGIMIX® multifunkciós konyhai robotokat négyféle kategóriában forgalmazzuk Magyarországon:

 Tegye életét egyszerűbbé, használjon Magimix®-et.

  • A mindössze három gombból álló panelnak köszönhetően használata rendkívül egyszerű.
  • A fedőn lévő extra nagy XL nyílásnak  köszönhetően az alapanyagokat vízszintesen vagy függőlegesen is beleteheti.
  • A speciális pengék professzionális Sabatier® rozsdamentes acélból készülnek, öncsiszoló hatással.
  • A három különböző méretű keverőtál folyamatos használatot biztosít mosogatás szüksége nélkül.
  • Hármas biztonsági mechanizmusa maximális védelmet nyújt.
  • A verhetetlen indukciós motor 30 éves garanciával rendelkezik.