Magimix® Mini Plus Konyhai robotgép

Egy újabb fantasztikus konyhai robotgépet kínálunk Önnek, amely még a legigényesebb ügyfelek elvárásainak is megfelel. A Magimix® Mini Plus konyhai robotgép a legjobb választás! Győződjön meg róla Ön is. Gyönyörű, helytakarékos, megbízható és sokoldalú. A méretéből kifolyólag tökéletesen megfelel kicsi méretű konyhákba.

Vásároljon dutatosan, vásároljon hosszú távra.

Egy elismert angol tesztelő cég szerint a Magimix® 5200XL megkapta a 2020-as év legjobb konyhai robotgépének járó díjat. Az eredeti cikket ITT olvashatják el. 

A Magimix® konyhai robotgép a legmagasabb minőségű és legmegbízhatóbb konyhai márkák közé tartozik, amint ezt az indukciós motorra adott 30 éves garancia is mutatja. A gyártó nagy hangsúlyt fektet az anyag minőségére, ezért a keverőtálak speciális Tritan® nevű műanyagból készülnek, amelyek ellenállnak a szélsőséges (fizikai és hő) terheléseknek, emellett BPA-mentesek, ami azt jelenti, hogy megfelelnek a legmagasabb egészségügyi és biztonsági kritériumoknak. Ez egy eredeti francia termék, amelyet Burgundiában gyártanak, 50 éves tapasztalattal. Már 1971 óta van forgalomban a piacon.

 A MAGIMIX® Mini Plus multifunkciós konyhai robotokat háromféle színskálában forgalmazzuk Magyarországon:

 

 

Egy olyan konyhai robotgépről van szó, amely megszabadítja Önt a fárasztó konyhai feladatoktól. Néhány másodperc alatt tésztát dagaszt, apróra vágja a hagymát egy elhullajtott könnycsepp nélkül, ínycsiklandó krémleveseket készít, tökéletes habot ver, zöldségeket, sonkát, szalámit szeletel, jeget tör és citrusgyümölcsöket facsar. 

A méretéhez képest tökéletes teljesítményű, 400 W-os indukciós motor könnyedén tud feldolgozni minden nyersanyagokat. Ugyan olyan tökéletességgel ver habot egy tojásfehérjéből mint ahogy 0,5 kg tésztát dagaszt, vagy akár 0,5 kg húst darál.

 

 magimix_mini_plus

 

 

  • A mindössze három gombból álló panelnak köszönhetően használata rendkívül egyszerű.
  • A speciális pengék professzionális Sabatier® rozsdamentes acélból készülnek, öncsiszoló hatással.
  • A két különböző méretű keverőtál 1,7 l és 0,5 l folyamatos használatot biztosít mosogatás szüksége nélkül.
  • Dupla biztonsági mechanizmusa maximális védelmet nyújt.
  • A verhetetlen indukciós motor 30 éves garanciával rendelkezik.

  

Tegye életét egyszerűbbé, használjon Magimix®Mini Plus-t.