BROKKOLIS OMLETT

BROKKOLIS OMLETT

Szeretnél egy igazán egészséges reggeli omlettet készíteni? Van egy hosszú távú megoldásunk a számodra, amiről már nagyon gyakran beszéltünk.

Az omlett ✖️olaj nélkül, ✖️vaj nélkül, ✖️zsír nélkül lesz

A svájci Swiss Diamond serpenyőinknek köszönhetően bármilyen ételt élvezhetsz anélkül, hogy olajban úszna, vagy letapadna. 


Pudingos muffinok

Pudingos muffinok

Ha még mindig nem tudod, hogy mit készíts hétvégére, próbáld ki ezeket a muffinokat gyümölccsel és pudinggal


Blondie Brownies

Blondie Brownies

Ha nem tudod, milyen finomságot sütnél szívesen a hétvégére, íme egy ötlet egy jól bevált sütire.


Pavlova tekercs

Pavlova tekercs

Ha létezik tökéletes desszert, akkor ez biztosan az egyik! Ellenállhatatlan, édes, vasárnapi kávéhoz ideális párosítás. Mentse el ezt a receptet, és feltétlenül próbálja ki.


HÚSVÉTI "CSOKITOJÁS"

HÚSVÉTI "CSOKITOJÁS"

Ez a "csokitojás" minden mentes (vegán, glutén-, cukor- és magmentes is), ráadásul egészséges, nem úgy, mint a bolti csokitojások és csokinyulak. A Magimix segítségével gyorsan elkészíthető. Színes alufóliába csomagoltuk. Az elkészült golyókat kakaóporban forgattuk, de lehet natúran hagyni, kókuszreszelékben megforgatni, illetve el tudom képzelni, hogy olvasztott étcsokoládéban forgatjuk meg a golyókat. 

Mákos kuglóf

Mákos kuglóf

Remélem, hogy ez az egyszerű és finom kuglóf ízleni fog minden mákimádónak. A Magimix segítségével egy perc alatt bekevered a tésztát.


Sós keksz

Sós keksz

A korábbi Instagram szavazáson - hogy mit készítsünk legközelebb a Magimix készülékkel - a sós keksz nyert. Így ma összedobtuk a keksz tésztáját a Magimix konyhai robotgép segítségével, aztán megsütöttük a kekszeket és már itt is a recept nektek. Kiváló délutáni uzsira, vagy este a szülőknek egy pohár bor mellé. ????????


Snidlinges keksz a Magimix segítségével

Snidlinges keksz a Magimix segítségével

Ismét egy gyors és egyszerű recept, amit a Magimix konyhai robotgéppel pillanatok alatt el tudtok készíteni. Bármikor jól jöhet, ezért biztosan mentsétek el ezt a receptet.


Medvehagymás vaj

Medvehagymás vaj

Itt a medvehagyma szezon, ezért egy kis medvehagymás vaj ötlettel készültünk. Ezt a finom fűszervajat könnyedén elkészíthetik a Magimix segítségével. 

Következő