Varázsolj a konyhádba egy kis francia vidéki hangulatot és illatozd át a konyhádat ezzel a finom eredeti francia briossal. Na meg persze vedd segítségül a francia Magimix gépedet :)

A tészta dagasztását még mindig az idősebb generációra bízza? Ezentúl már nem kell. A megoldás a MAGIMIX, amely még a makacs tésztákkal is könnyedén elbír. A MAGIMIX-nek csak néhány másodpercre van szüksége a tészta tökéletes bedagasztásához. A MAGIMIX-ben mindig megbízhat‼️ Egyedi konyhai robotgép 30 éves GARANCIÁVAL.

Ezen kívül a Magimix konyhai robotgép felmenti Önt konyhájában a többi megterhelő munka alól is. Pár másodperc alatt reszeli le a tormát, parmezánt, krémes leveseket készít, felszeleteli a zöldséget, sonkát, szalámit, kifacsarja a citrusokat, növényi vajakat és tejet készít, felszeleteli és lereszeli a zöldséget. Megoldja a dió, mák, prézli darálását. Kiváló habot ver, majonézt és fagylaltot kever. Sokféle feladatot rábízhat: a motorja elég erős akár 1,5 kg tészta megdagasztásához vagy 1 kg hús ledarálásához. Ezen kívül tökéletesen pürésít, krémesít, gyümölcsöt facsar, centrifugál vagy smoothiet készít...

 

Hozzávalók:

250 g fehér kenyér liszt

60 ml langyos tej

2 db tojás

10 g friss élesztő ( vagy 1 tasak instant élesztő)

4 g só

30 g cukor

100 g puha vaj

1 db felvert tojás ( megkenéshez)

 

Elkészítés:

Oldja fel az élesztőt a tejben. Helyezze be a dagasztókést a nagy keverőtálba. Szórja bele a sót, lisztet, vajat, cukrot, tojásokat és az élesztős tejet. Az AUTO gomb elindításával keverje ki a tésztát kb 30 mp alatt. Majd meleg helyen pihentesse fél órát. Utánna nyomkodja meg a tésztát, és helyezze át a kivajazott formába. Csípje össze és tekerje meg a briós tetejét. Kelessze tovább a tésztát meleg helyen egy óra hosszig. A tetejét kenje meg a kivert tojással, majd süsse előmelegített sütőben 25 percig 180°C-on.