Sokan a majonéz nélkül el sem tudják képzelni a sülteket. Ha elsajátítanak pár egyszerű szabályt a majonéz készítésénél, garantáljuk, hogy már boltban soha többé nem fogják vásárolni. Nefeledjék, hogy egy finom majonéz tökéletes alap további ételek elkészítéséhez. Kiváló szószokhoz, kenőkhöz és különféle salátákhoz. Ez a mi majonézünk leveszi a lábáról. A sűrű, krémes állaga nem hasonlítható egyikhez sem.

Egyszerűen ki kell próbálni!

Sokan a majonéz nélkül el sem tudják képzelni a sülteket. Ha elsajátítanak pár egyszerű szabályt a majonéz készítésénél, garantáljuk, hogy már boltban soha többé nem fogják vásárolni. Nefeledjék, hogy egy finom majonéz tökéletes alap további ételek elkészítéséhez. Kiváló szószokhoz, kenőkhöz és különféle salátákhoz. Ez a mi majonézünk leveszi a lábáról. A sűrű, krémes állaga nem hasonlítható egyikhez sem.

Egyszerűen ki kell próbálni!

Szükséges:

  • 250 ml étolaj,
  • 2 tojássárgája,
  • 1 ek mustár,
  • só és őrölt feketebors ízlés szerint

Elkészítés:

  1. A Magimix konyhai robotgép mini keverőtáljába belehelyezzük a mini kést, melyben a tojássárgákat összekeverjük a mustárral és egy kevés olajjal. A 20 mp-es keverés közben lassan hozzáöntjük az olaj felét.
  2. Leállítjuk a gépet, megízesítjük sóval és borsal, és ismét keverjük úgy, hogy közben hozzáöntjük az olaj másik felét is. Az olajat lassan a fedőn lévő nyíláson keresztül keverés közben adagoljuk.
  3. A majonéz szuper sűrű és nagyon krémes. Biztosan próbálják ki!