Elektromos vákuum pumpa

-10%
1 pont a hűségpontokhoz

Az elektromos vákuum pumpa azonnal vákuumot hoz létre a PIKA tartályokban, hatékonyan eltávolítva az élelmiszerek megromlásáért felelős oxigént. Több

Gyártó: PIKA Termék kódja: PK-EVP

Eredeti ár 21.939 FT. Megtakarít 10% (2.194 FT) 19.745 FT

Raktárkészleten
db

Az elektromos vákuum pumpa azonnal vákuumot hoz létre a PIKA tartályokban, hatékonyan eltávolítva az élelmiszerek megromlásáért felelős oxigént. Több

Gyártó: PIKA Termék kódja: PK-EVP

Elektromos vákuum pumpa + 5 szelep

Hosszabb élelmiszerfrissesség.

Az elektromos vákuum pumpa azonnal vákuumot hoz létre a PIKA tartályokban, hatékonyan eltávolítva az élelmiszer romlásáért felelős oxigént. Ennek a vákuumcsomagolásnak köszönhetően az összetevők frissessége megőrződik, állaguk sértetlen marad és tápértékeik is megmaradnak. Akár háromszor hosszabb ideig élvezheti a friss ételeket.

   

A szelepek kompatibilisek a PIKA dobozokkal.

A szelepeket kifejezetten úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a PIKA dobozokhoz. Biztosítják a tökéletes tömítettséget és megakadályozzák a nem kívánt levegő bejutását. Egyszerűen használja őket az élelmiszer-tartályok hatékony lezárására.

       

Egyszerű és gyors.

A PIKA elektromos vákuum pumpa használata egyszerű. Egyszerűen cserélje ki a szürke szelepet a sárga vákuumszelepre a PIKA doboz üvegfedelén. Ezután helyezze a pumpát a szelepre, és néhány másodpercen belül légvákuum keletkezik a dobozban. Ez a módszer egyszerű, gyors és nem igényel túlzott erőfeszítést.

     

Egészséges, BPA-mentes anyagok.

A PIKA elektromos vákuum pumpa kiváló minőségű anyagokból, például szilikonból és ABS-ből készül. Ezek az anyagok élelmiszerbiztonságukról és kopásállóságukról ismertek. Ezenkívül BPA-mentesek, így biztos lehet abban, hogy élelmiszereit biztonságosan tárolja.

A csomag tartalma: 1x Elektromos vákuum pumpa + 5 szelep

Anyaga: ABS, szilikon, lítium akkumulátor