MAGIMIX® 3200 XL matt króm konyhai robotgép alapcsomag

star 1 star 2 star 3 star 4 star 5 (5)A csillagok száma 5 múlva 5
-21% 78.000 Ft értékű ajándék + Ajándék
8 pont a hűségpontokhoz

Multifunkciós konyhai robotgép az alap kiegészítővel, 650 W indukciós motor 30 év garanciával, matt króm színben, hármas biztonsági mechanizmussal, három rendkívül tartós BPA-mentes keverőtállal és XL méretű töltőnyílással. MOST AJÁNDÉK CITRUSFACSARÓ ÉS PÜRÉSÍTŐ KÉSZLET! Több

Gyártó: Magimix Termék kódja: ELM18371

Eredeti ár 192.031 FT. Megtakarít 21% (40.755 FT) 151.276 FT

Multifunkciós konyhai robotgép az alap kiegészítővel, 650 W indukciós motor 30 év garanciával, matt króm színben, hármas biztonsági mechanizmussal, három rendkívül tartós BPA-mentes keverőtállal és XL méretű töltőnyílással. MOST AJÁNDÉK CITRUSFACSARÓ ÉS PÜRÉSÍTŐ KÉSZLET! Több

Gyártó: Magimix Termék kódja: ELM18371

MAGIMIX® 3200XL alapcsomag

Multifunkciós konyhai robotgép az alap kiegészítővel, 650 W indukciós motor 30 év garanciával, matt króm színben, hármas biztonsági mechanizmussal, három rendkívül tartós BPA-mentes keverőtállal és XL méretű töltőnyílással. 

MOST AJÁNDÉK CITRUSFACSARÓ ÉS PÜRÉSÍTŐ KÉSZLET!

A Magimix® 3200 XL alapcsomag megszabadítja Önt a fárasztó konyhai feladatoktól. Pillanatok alatt tésztát dagaszt, hagymát aprít könnycseppek nélkül, ínycsiklandó krémleveseket készít, zöldségeket, sonkát, szalámit aprít, turmixol, sőt, még a húst vagy akár a diót is ledarálja.

FEDEZZE FEL A MAGIMIX® 3200 XL KONYHAI ROBOTGÉPETMivel a MAGIMIX® 3200 XL termékcsalád hermetikusan zárt motorral rendelkezik, ezért nem okoz neki gondot az sem, ha véletlenül vízzel öntik le.

A TÖKÉLETESSÉG MINDENEKFELETT• A masszív kialakításnak köszönhetően a Magimix® 3200 XL nem ugrál a konyhapulton még a legmegterhelőbb konyhai feladatok elvégzésekor sem.
• A hármas biztonsági mechanizmusa garantáltan balesetmentessé teszi a vele végzett munkát.
• A nagy méretű betöltő nyílásnak köszönhetően a feldolgozni kívánt élelmiszert tetszőleges irányban a tálba helyezheti.
• A gép speciális öncsiszoló hatású Sabatier®pengékkel rendelkezik.
• Az indukciós motor maximális teljesítményt és csendes működést biztosít. A gyártó által adott 30 év jótállás garancia a kiváló minőségre.
• A nagy teljesítményű, 650W-os indukciós motor kiválóan elboldogul kis és nagy mennyiségekkel egyaránt. Ugyanolyan tökéletesen veri kemény habbá egyetlen tojás fehérjét mint ahogy 0,5 kg lisztből tésztát készít.
• A mindössze három gombból álló vezérlőpanelnek köszönhetően a használata rendkívül egyszerű.
• A 3 keverőtál térfogata: 2,6, 2,2 és 1,2 liter. Speciális műanyagból készülnek, amely ellenáll a szélsőséges fizikai és hőmérsékleti körülményeknek, emellett BPA mentesek, ezért megfelelnek a legmagasabb egészségügyi kritériumoknak is. A kiváló minőséget garantálja továbbá a robotgép összes alkatrészére kiterjedő három év gyártói garancia.

ALAPCSOMAG TARTALMA  • 100%-osan leszigetelt motor, amely még ellenállóbbá teszi a vízzel szemben.
  • A praktikus tárolóban mindig kéznél lesz a Magimix® összes kiegészítője: a négy, különböző vastagságú reszelő- és szeletelő korong, a nagy gyémánt penge, a kis gyémánt penge, a dagasztó kés, a habverő lapát a fordulatszámcsökkentő reduktorral, valamint a praktikus cukrász spatulával.
  • A Blender Mix® bármit krémessé pépesít pár másodperc alatt.
  • A pürésítővel bármilyen főtt zöldségből könnyedén ízletes pürét, a főtt gyümölcsből pedig házi lekvárt készíthet.

MŰSZAKI PARAMÉTEREKNagy keverőtál 2.6 liter    
Közepes tál 2.2 liter    
Mini tál 1.2 liter    
       
Feldolgozási kapacitás:      
       
Kalács tészta 600 g    
Kenyér tészta 500 g    
Piskóta tészta 1 kg    
Levesek / Levek 1 liter    
Hús 750 g    
Reszelés / Szeletelés 800 g    
Tojás fehérje 5    
       
Anyag 0% BPA    
Motor teljesítmény 650 W    
Jótálás 3 év    
Jótálás a motorra 30 év    
Méretek 395 x 190 x 225 mm    
       
Gyártva Franciaországban

Használati utasítás a Magimix konyhai robotgéphez 

ELŐNYÖK, AMELYEKET IMÁDNI FOGKellékek8