MAGIMIX® 4200 XL matt króm konyhai robotgép Econom csomag

-18% 19.000 Ft értékű ajándék + Ajándék
11 pont a hűségpontokhoz

Multifunkciós konyhai robotgép Econom csomagban, 950 W indukciós motor 30 év garanciával, matt króm színben, hármas biztonsági mechanizmussal, három rendkívül tartós BPA-mentes keverőtállal és XL méretű töltőnyílással. MOST AJÁNDÉK CITRUSFACSARÓVAL! Több

Gyártó: Magimix Termék kódja: ELM 18471-3

Eredeti ár 256.913 FT. Megtakarít 18% (46.643 FT) 210.270 FT

Raktárkészleten
db

Multifunkciós konyhai robotgép Econom csomagban, 950 W indukciós motor 30 év garanciával, matt króm színben, hármas biztonsági mechanizmussal, három rendkívül tartós BPA-mentes keverőtállal és XL méretű töltőnyílással. MOST AJÁNDÉK CITRUSFACSARÓVAL! Több

Gyártó: Magimix Termék kódja: ELM 18471-3

MAGIMIX® 4200XL matt króm konyhai robotgép Econom csomagban

Multifunkciós konyhai robotgép, 950 W indukciós motor 30 év garanciával, matt króm színben, hármas biztonsági mechanizmussal, három rendkívül tartós BPA-mentes keverőtállal és XL méretű töltőnyílással.

 + AJÁNDÉK CITRUSFACSARÓ

A Magimix® 4200 XL ECONOM csomag megszabadítja Önt a fárasztó konyhai feladatoktól. Pillanatok alatt tésztát dagaszt, hagymát aprít könnycseppek nélkül, ínycsiklandozó krémleveseket készít, zöldségeket, sonkát, szalámit aprít, citrusgyümölcsöt facsar, sőt, még a húst vagy akár a diót is ledarálja, és még hasábokat, illetve kockákat is készít zöldségekből és gyümölcsökből.

FEDEZZE FEL A MAGIMIX® 4200 XL KONYHAI ROBOTGÉPETMivel a MAGIMIX® 4200 XL termékcsalád króm színű változata hermetikusan zárt motorral rendelkezik, ezért nem okoz neki gondot az sem, ha véletlenül vízzel öntik le.

A TÖKÉLETESSÉG MINDENEKFELETT• A masszív kialakításnak köszönhetően a Magimix® 4200 XL nem ugrál a konyhapulton még a legmegterhelőbb konyhai feladatok elvégzésekor sem.
• A hármas biztonsági mechanizmusa garantáltan balesetmentessé teszi a vele végzett munkát.
• A nagy méretű betöltő nyílásnak köszönhetően a feldolgozni kívánt élelmiszert tetszőleges irányban a tálba helyezheti.
• A gép speciális öncsiszoló hatású Sabatier®pengékkel rendelkezik.
• Az indukciós motor maximális teljesítményt és csendes működést biztosít. A gyártó által adott 30 év jótállás garancia a kiváló minőségre.
• A nagy teljesítményű, 950W-os indukciós motor kiválóan elboldogul kis és nagy mennyiségekkel egyaránt. Ugyanolyan tökéletesen veri kemény habbá egyetlen tojás fehérjéjét mint ahogy 1 kg tésztát készít.
• A mindössze három gombból álló vezérlőpanelnek köszönhetően a használata rendkívül egyszerű.
• A 3 keverőtál térfogata: 3, 2,6 és 1,2 liter. Speciális műanyagból készülnek, amely ellenáll a szélsőséges fizikai és hőmérsékleti körülményeknek, emellett BPA mentesek, ezért megfelelnek a legmagasabb egészségügyi kritériumoknak is. A kiváló minőséget garantálja továbbá a robotgép összes alkatrészére kiterjedő három év gyártói garancia.

ALAPCSOMAG TARTALMA  • 100%-osan elszigetelt motor, króm-nikkel bevonat, amely még ellenállóbbá teszi a vízzel szemben.
  • A praktikus tárolóban mindig kéznél lesz a Magimix® összes kiegészítője: a négy, különböző vastagságú reszelő- és szeletelő korong, a nagy gyémánt penge, a kis gyémánt penge, a dagasztó kés, a habverő lapát a fordulatszámcsökkentő reduktorral, valamint a praktikus cukrász spatulával.
  • A Blender Mix® bármit krémessé pépesít pár másodperc alatt.
  • A hasábvágó szeletelőkorong használata nélkül szép hasábokat vág, illetve a szeletelőkorong használatával egyenletes kockákat szeletel zöldségekből és gyümölcsökből
  • A citrusfacsaró 2 különböző méretű fejjel rendelkezik, így könnyen igazíthatja a facsarót a gyümölcs méretéhez.

MŰSZAKI PARAMÉTEREKNagy keverőtál 3,0 liter    
Közepes tál 2.6 liter    
Mini tál 1.2 liter    
       
Feldolgozási kapacitás:      
       
Kalács tészta 800 g    
Kenyér tészta 1 kg    
Piskóta tészta 1,2 kg    
Levesek / Levek 1,3 liter    
Hús 1 kg    
Reszelés / Szeletelés 1 kg    
Tojás fehérje 6    
       
Anyag 0% BPA    
Motor teljesítmény 950 W    
Jótálás 3 év    
Jótálás a motorra 30 év    
Méretek 425 x 210 x 260 mm    
       
Gyártva Franciaországban  

Használati utasítás a Magimix konyhai robotgéphez ELŐNYÖK, AMELYEKET IMÁDNI FOG
Kellékek7