Remoska Dua 4 l D52/10


A Remoska® Dua két fedővel lehetővé teszi a főzést és a sütést egy edényben. A rozsdamentes acél felület biztosítja az edény hosszú élettartamát. Az alumínium rétegnek köszönhető az egyenletes hőeloszlás az egész edényben és garantált a tökéletes sütési és főzési eredmény.
A Remoska® Dua 4 l-es űrtartalommal, 580 W-os teljesítménnyel és az ablak nélküli sütőfedél egyedi kialakítása tökéletes sütési eredményt biztosít. Több

Gyártó: Remoska CZ Termék kódja: ELR52

Eredeti ár 58.393 FT. Megtakarít 25% (14.598 FT) 43.795 FT

Raktárkészleten
db

A Remoska® Dua két fedővel lehetővé teszi a főzést és a sütést egy edényben. A rozsdamentes acél felület biztosítja az edény hosszú élettartamát. Az alumínium rétegnek köszönhető az egyenletes hőeloszlás az egész edényben és garantált a tökéletes sütési és főzési eredmény.
A Remoska® Dua 4 l-es űrtartalommal, 580 W-os teljesítménnyel és az ablak nélküli sütőfedél egyedi kialakítása tökéletes sütési eredményt biztosít. Több

Gyártó: Remoska CZ Termék kódja: ELR52

Remoska Dua 4 l sütőfedéllel

MIÉRT A REMOSKA?
Több mint 60 éves főzési hagyomány.

A Remoska® Dua egyesíti magában az alumínium hővezető képességének és a rozsdamentes acél edények ellenállásának előnyeit.  A TRIMETAL anyag felhasználásával sikerült kifejlesztenünk az első felületkezelés nélküli sütőedényt. Egy edény és egy sütőfedél használatával egy tapadásmentes sütőedényt kapunk, amelyben játékosan süthetünk ropogós csirkét, édes süteményt vagy házi kenyeret. A megerősített fenéknek és az indukciós felületnek köszönhetően minden típusú tűzhelyen, beleértve az indukciót is használható. Az üvegfedéllel az edényt különféle levesek, szószok és húslevesek készítésére is használhatja. A Remoska Dua-nak köszönhetően az egész család imádni fogja a főztjét!

Remoska® Dua előnyei

 • Tartós rozsdamentes acél felület
 • Az edény minden típusú tűzhelyen használható, beleértve az indukciót is
 • Sütőfedél praktikus tárológombbal
 • Gazdaságos sütés mindössze 580 W fogyasztással
 • Üvegfedél a főzéshez és a jobb tároláshoz

A Remoska® márka a háztartások szerves részévé vált szerte a világon, széles körben használják a sütés-főzés területén. Ez idő alatt a Remoska® számos elégedett fogyasztót szerzett, akik napi szinten megbíznak benne.

A márka célja mindig is a fogyasztói elvárások teljesítése, a szigorú európai szabványoknak megfelelő innovatív dizájn és minőség biztosítása volt, elsősorban funkcionalitás tekintetében, esztétika és ami a legfontosabb - biztonság.

A márka számára a termékhasználók egészsége is fontos, ami előre meghatározza a főzési élvezet elsődleges prioritását.
A Remoska® modern európai trendeket és minőséget hoz otthonába, valamint a felhasználás univerzalitását, új ötleteket, recepteket és új főzési módszereket.

REMOSKA® DUA
3 rétegű rozsdamentes acél technológia

 • A 3 rétegű rozsdamentes acél edények és a Remoska® termékek kiváló funkcionalitása, minden háztartásban nélkülözhetetlen ́.

• A háromrétegű, rozsdamentes alapanyag technológiája "all in one" biztosítja a gyorsabb és egyenletesebb hőátadást a forrásponttól a készített étel felé. Ennek köszönhetően az étel nem ég le, ugyanakkor megőrzi tápértékét.

• A magasfényű 304-es rozsdamentes acél az edények belsejében biztonságos és élelmiszer-készítésre minősített, könnyen tisztítható és korrózióálló.

• A hőindukció akár 98%-os, ami jelentős idő- és energiamegtakarítást jelent a főzés során.

• A konyhai eszközök és elektromos készülékek innovatív fogantyúkkal vannak felszerelve „stop-hot” hőálló technológiával.

• A termékek minden típusú tűzhellyel kompatibilisek – gáz, indukciós, infravörös stb.

A CSOMAGOLÁS TARTALMA 

 • Praktikus tároló állvány hőálló műanyagból.

 • Az edény modern technológiával készült, 3 rétegű Trimetal anyagból. Ennek köszönhetően a hő tökéletesen eloszlik az edény teljes felületén. A Remoska Dua edény Thermoset műanyag fogantyúkkal van felszerelve. Az edény minden hőforráson használható, beleértve az indukciót is. Nem javasoljuk az edény használatát sütőben való sütéshez.

 • A sütőfedél felső része rozsdamentes acélból készült. Az alumínium fedél alsó része Teflon Classic tapadásmentes felülettel van bevonva. A kivehető tápkábel európai csatlakozóval van felszerelve. A fogantyú felső oldalán található kapcsoló lehetővé teszi a be/ki állapot gyors ellenőrzését. A fedél úgy van kialakítva, hogy a fűtőrésszel felfelé lehessen a munkafelületre helyezni.

 • A fedél edzett biztonsági üvegből készült, és műanyag fogantyúval van ellátva. Ennek köszönhetően az edényben főzhet minden típusú tűzhelyen, beleértve az indukciót is.

 • Tápkábel európai csatlakozóval, amely a fogantyúról leválasztható a jobb tárolás érdekében.

Használati utasítás

MŰSZAKI PARAMÉTEREKGyártási hely Csehország
Garancia 2 év
Súly 2 kg
Felület Rozsdamentes acél
Sütőfedél Tömör
Térfogat (sütés) 2 liter
Felhasználás Sütés, főzés
Szín Rozsdamentes acél
Teljesítmény 400 W
Fazék átmérője 22 cm
Fazék mélysége 10 cm
Ajánlott maximális magasság sütésnél 2 l
Ajánlott maximális magasság főzésnél üvegfedővel 3 l
Sütési hőmérséklet 160 – 180 fok C
Mosogatógépben mosható fazék és az üvegfedő
Feszültség 220–240 V~ / 50–60 Hz

ELŐNYÖK, AMELYEKET IMÁDNI FOGKellékek9