Remoska Tria T41/41 szürke


A Remoska® Tria sütőedény egy többfunkciós konyhai eszköz, amely három különböző fedőnek köszönhetően egy edényből három konyhai eszközt helyettesít. Egy fazékkal minden hőforráson főzhet, süthet és párolhat, beleértve az indukciót is.
A Remoska® Tria 4,5 literes űrtartalommal, 610 W-os teljesítménnyel és nagyon praktikus üvegablakkal van ellátva, amely lehetővé teszi a sütött ételekre való betekintést. Több

Gyártó: Remoska CZ Termék kódja: ELR41/41

Eredeti ár 77.988 FT. Megtakarít 15% (11.698 FT) 66.290 FT

Raktárkészleten
db

A Remoska® Tria sütőedény egy többfunkciós konyhai eszköz, amely három különböző fedőnek köszönhetően egy edényből három konyhai eszközt helyettesít. Egy fazékkal minden hőforráson főzhet, süthet és párolhat, beleértve az indukciót is.
A Remoska® Tria 4,5 literes űrtartalommal, 610 W-os teljesítménnyel és nagyon praktikus üvegablakkal van ellátva, amely lehetővé teszi a sütött ételekre való betekintést. Több

Gyártó: Remoska CZ Termék kódja: ELR41/41

Remoska TRIA szürke

A Remoska® Tria multicooker ügyesen ötvözi a klasszikus sütőtálat, főzőedényt és a gyorsfőzőt. A Remoska Tria-t most limitált kiadásban, szürke szilikon elemekkel is beszerezheti.

Miből áll a Remoska® Tria?

A dobozában egy edényt, egy állványt és három fedőt talál (sütő, lágy nyomású és üvegfedő). A fedők kombinálhatók, főzés, sütés vagy párolás közben cserélhetők.

Sütés, mint a hagyományos Remoskában

A sütőfedél használatával a gazdaságos és egészséges sütés minden előnyét élvezheti, amelyek a klasszikus Remoskák körében oly népszerűek. A forradalmi kialakítás a Remoska Tria-t a sütéshez optimális hőmérsékleten (160-180 °C) tartja, rendkívül gazdaságos, mindössze 610 W-os fogyasztás mellett. Természetesen van egy eltávolítható kábel is a fedélhez, aminek köszönhetően a Remoska könnyen tárolható.

Főzés a nagy fazékban

A 4,5 l hasznos térfogatú nagy edény az üvegfedél felhelyezése után klasszikus főzéshez használható minden tűzhelytípuson, beleértve az indukciót is. Egy ilyen edényben megfőzhet az egész családnak. Háromrétegű, titán-oxid részecskékkel megerősített tapadásmentes felülete garantálja a hosszú élettartamot, valamint az edény nagyon kényelmes mosogatását.

Párolás a lágy nyomású fedővel

Ha az igazi maximumot szeretné kihozni a Remoska Tria-ból, akkor a lágy nyomású fedél tetszeni fog. Használatával egy lágy nyomású főzőedényt kap, amely tökéletes párolást tesz lehetővé, miközben az elkészített ételekben megmarad az összes fontos vitamin és ásványi anyag. Így sokkal gyorsabban elkészül az étel, megőrzi remek ízét és sokkal finomabb lesz. Mivel a főzés során alacsonyabb nyomás van fenntartva, mint a klasszikus kuktában, nincs robbanásveszély.

Valaha régen a Remoska csak sütött. Az új Remoska TRIA süt, főz és párol! 

   

 • A sütőfedél, a főzőfedél és a soft nyomású fedél egyedülálló kombinációja
 • Nagyon gazdaságos főzés, mindössze 610 W
 • Felhasználható térfogat 4,5 l főzéshez / 3 l sütéshez
 • Háromrétegű tapadásmentes felület, titán-oxid részecskékkel megerősítve
 • Minden típusú tűzhelyhez, beleértve az indukciót is
 • Öntött alumínium edény 8 mm vastag fenékkel

Használható a Remoska® Tria a tűzhelyen?
Természetesen. Minden típusú tűzhellyel jól használható, beleértve az indukciót is.

A Remoska® Tria mehet a sütőbe?
A Remoska® Tria sem fél a magas hőmérséklettől, így az edény nyugodtan betehető a sütőbe. De kár lenne, mivel a sütőfedéllel 6x kevesebb energiát használ fel a sütéshez.

Valóban Cseh termékrő van szó?
Igen, a Remoska® Csehországban készül. Ezenkívül a vezető cseh tervező, Martin Tvarůžek részt vett a termék tervezésében. Ennek köszönhetően a Remoska® Tria elnyerte az Ambiente 2020 díjat, és beválasztották a 2020-as Design Harvest Festivalra, valamint az Év Borítója 2020 címre is büszke lehet.

Mi az a lágy ( soft) nyomású fedél?
A lágy nyomású fedéllel a legtöbbet hozza ki ételeiből. A lassú és kíméletes, mérsékelt nyomáson történő főzésnek köszönhetően az étel megőrzi az összes fontos vitamint és ásványi anyagot. Ízében és illatában észrevehető a különbség. Így még a leghétköznapibb étel is lenyűgöző lesz.

A CSOMAGOLÁS TARTALMA 

 • A sütőfedél használatakor a Remoska Tria-t használhatja ételek sütésére. A praktikus üvegablakú sütőfedél felső része rozsdamentes acéllemezből és az alsó része alumíniumból készült, mely tapadásmentes Teflon® Classic felülettel van bevonva. Az európai csatlakozóval ellátott elektromos tápkábel a kényelmes tárolás érdekében lecsatolható. Az egész készülék nagyon egyszerűen vezérelhető a fedél fogantyújának felső részén található kapcsolóval a ki/be helyzetbe kapcsolva. Használat közben a fedelet a fűtőrésszel felfelé lehet biztonságosan a munkalapra helyezni.

 • A lágy nyomású fedél edzett biztonsági üvegből készült, és a kerületén szürke szilikon elemekkel van felszerelve. Az egyedi kialakítás és a szabadalmaztatott rögzítési mód lehetővé teszi, hogy akár egy kézzel is nagyon kényelmesen lecsukhassa a fedelet. A fedő használatakor olyan edényt kap, amely lehetővé teszi az ételek gyors elkészítését közepes nyomáson. Minden étel megőrzi a fontos vitaminokat és ásványi anyagokat, ami a lágy nyomáson történő főzést egy nagyon egészséges és kíméletes ételkészítési módszerré teszi. A fedél szilikon burkolatú szabályozószeleppel és biztonsági szeleppel is fel van szerelve a biztonságos lágynyomású párolás érdekében.

 • A szürke szilikon szegélyű, dizájnos üvegfedél egészséges és gazdaságos főzéshez készült, nagyon kis mennyiségű víz felhasználásával. A fedél üvegében lévő szabályozónyílás gondoskodik a felesleges gőz elvezetéséről az edényből. Maga a fedél edzett biztonsági üvegből készült.

 • Átmérője 28 cm, magassága 13 cm, alja 8 mm vastag. Ennek a méretnek köszönhetően 4,5 l használható edénytérfogattal számolhat. A klasszikus főzés mellett minden típusú tűzhelyen, beleértve az indukciót is, az edényt a sütőben való sütéshez is használhatja 220 °C-ig. Minden műanyag alkatrész hőálló műanyagból készül. Az egyszerű mosás és a nagy ellenállás érdekében az edény háromrétegű tapadásmentes felülettel van bevonva, titán-oxid részecskékkel.

 • A csomag praktikus, hőálló műanyagból készült állványt is tartalmaz.

Használati utasítás

MŰSZAKI PARAMÉTEREKGyártási hely Csehország
Garancia 2 év
Súly 6,5 kg
Felület Háromrétegű tapadásmentes felület titán-oxid részecskékkel.
Sütőfedél ablakkal
Térfogat (sütés) 3 liter
Felhasználás Sütés, főzés, párolás
Szín Fekete szürkével
Teljesítmény 610 W
Fazék átmérője 28 cm
Fazék mélysége 13 cm
Fazék alj vastagsága 8 mm
Indukció Igen
Üveggel ellátott fedő Igen
A tápkábel hossza 1,25 m
Térfogat (főzés) 4,5 l
Ajánlott maximális magasság  8,5 cm főzéshez/6-8 cm sütéshez
Sütési hőmérséklet 160 – 180 fok C
Feszültség 220–240 V~ / 50–60 Hz

ELŐNYÖK, AMELYEKET IMÁDNI FOGKellékek9