RONIC® 20 Komplett Konyhai robotgép teljes csomag

10 pont a hűségpontokhoz

RONIC® 20 Komplett, kompakt multifunkcionális konyhai robotgép, teljes kiszerelésben, 700 W, 3 világszabadalom, 30 éves hagyomány, fehér szín, kettős biztonsági mechanizmus. Több

Gyártó: Ronic Termék kódja: ELRO20_2

189.600 FT

Jelenleg nincs raktárkészleten Figyelni az elérhetőséget

RONIC® 20 Komplett, kompakt multifunkcionális konyhai robotgép, teljes kiszerelésben, 700 W, 3 világszabadalom, 30 éves hagyomány, fehér szín, kettős biztonsági mechanizmus. Több

Gyártó: Ronic Termék kódja: ELRO20_2

RONIC® 20 Komplett Konyhai robotgép teljes csomag

Mivel két éve végleg leállt a Ronic 20 Original gyártása, a továbbiakban a Magimix 3200XL kapható helyette.

RONIC® 20 Komplett, kompakt multifunkcionális konyhai robotgép, teljes kiszerelésben, 700 W, 3 világszabadalom, 30 éves hagyomány, fehér szín, kettős biztonsági mechanizmus.

RONIC® 20 Komplett - eredeti francia megbízható konyhai segéd, kompromisszumok nélküli teljesítmény. A Ronic® 20 Komplett kiszerelést a gyümölcscentrifuga és a vastag szeletelő teszi teljessé.Tökéletesen szeletel, vág, darabol, kever, habot ver, tésztát dagaszt, darál, gyümölcsöket présel....

• Erőteljes villanymotor (Ronic szabadalom)
• 220–240 V, 50 / 60Hz
• 700W, 3200 ford / perc
• könnyű kezelhetőség
• pulzáló funkció
• nagy keverőtál, 2 l űrtartalommal (Ronic szabadalom)
• többfunkciós kés (Ronic szabadalom)
• habverő harang
• hasáb vágó korong
• finom reszelőkorong / vastag szeletelőkorong
+ durva reszelőkorong / vékony szeletelőkorong
+ gyümölcscentrifuga

Bizonyára már Önben is többször felmerült:
Bárcsak létezne egy egyszerű és gyors konyhai kisegítő, amely megkönnyítené a főzést és a sütést!

Ha Ön egyike azoknak, akik ezt legalább egyszer már kívánták, akkor a RONIC® 20 Komplett konyhai robotgépet, kifejezetten Önnek tervezték. Hamarosan megérti, hogy ügyfelek százezrei, a világ minden tájáról, miért választották éppen ezt a robotgépet.


A készülék kialakítása biztosítja az összes élelmiszer tökéletesen finom feldolgozását.
A keverőtál kúp alakú alja miatt, kis mennyiségű élelmiszert is kiválóan el lehet dolgozni - VILÁGSZABADALOM.
A pár fokkal megdöntött alap egy ragyogó és forradalmi ötlet - VILÁGSZABADALOM.

A kés különleges alakjának köszönhetően semmi nem marad a kés alatt feldolgozatlanul - VILÁGSZABADALOM!

 

A gyümölcscentrifuga ideális kemény gyümölcsök és zöldségek centrifugálására. A motor egységre helyezze fel a gyümölcscentrifuga tálját. Biztonságosan csavarja rá ameddig nem hall kattanást. A gyümölcscentrifuga közepére helyezze fel a szitát, arra pedig a fedőt. A fedő elfordításával beindítja a motrot. A nyersanyagokat a fedőn lévő nyíláson keresztül helyezheti be. A zöldségek és gyümölcsök behelyezésekor mindig a fedőhöz tartozó nyomót használja, semmi esetre sem az ujjait! A kifacsart gyümölcs vagy zöldséglé a facsarótál oldalán lévő nyílásból távozik. E nyílás elé helyezzen egy poharat, ami felfogja a kipréselt levet.

 • A fedővel szabályozni tudja a motor direkt leállítását
 • Ez a robotgép egyik biztonsági mechanizmusa

 

MI MINDENRE KÉPES A RONIC®?

 • mák darálása
 • dió darálása
 • tészta dagasztása
 • hús darálása
 • prézli darálása akár friss pékáruból is
 • torma reszelése
 • majonéz készítése még akár tojás nélkül is
 • parmezán sajt reszelése
 • bármilyen aprócska élelmiszerrel megbírkózik
 • szeletelés
 • aprítás
 • reszelés
 • habverés
 • krémesítés
 • pürésítés
 • növényi tejek készítése
 • fagylalt készítése
 • gyümölcs facsarása
 • gyümölcsök és zöldségek centrifugálása
 • mogyorókrém, mogyoróvaj készítése
 • és még nagyon sok más.....

Nagyon kis mennyiségű alapanyagot kell feldolgoznia? Semmi gond. Tésztát kell készítenie kedvenc süteményéhez? A Ronic-kal 1,2 kg tésztát is fel lehet dolgozni, valamint egy kávéskanálnyi tejszínt is képes habbá verni.

A RONIC® 20 Komplett- et olyan szakemberek fejlesztették ki, akik nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges táplálkozásra. A készüléket kifejezetten az okos étkezés és az egészséges életmód sarokkövének lehet tekinteni. Győződjön meg róla Ön is, hogy a RONIC® 20 Komplett ésszerű befektetés az egészségébe.

Eleinte felmerülhet a kérdés, hogy mi különbözteti meg a RONIC® 20 Komplett- et a többi háztartási készüléktől? Hiszen az összes konyhai robotgép ugyanazt tudja csinálni - aprítani, habot verni, keverni, szeletelni - vagyis feldolgozni az ételt. Nagyon lesarkítva ez igaz. Azonban el kell mondanunk, hogy nem minden konyhai robotgép egyforma.
Hamarosan Ön is megtudja, mi a különbség.

Mi teszi a RONIC®-ot olyan különlegessé?

A három világszabadalom mellett a motor ereje is fontos!
A professzionális, nagy hatékonyságú aszinkron motor teljesítménye 700 W; emellett állandó sebességgel és erővel biztosítja az ételek folyamatos feldolgozását. A motornak beépített Direct Drive rendszere is van (a profi gasztronómiában arany standardnak minősül ez a funkció), amely az összes alkatrészt közvetlenül hajtja - azaz a meghajtó váltása nélkül. Ennek köszönhetően a motor hajtólánc nélkül lényegesen csendesebben fut. Tehát itt már nem érvényes az a forgatókönyv, mint a hagyományos olcsó konyhai motoroknál, melyeket gyakran kell megjavítatni emellett zajosak és nem is energiatakarékosak.
Konyhai robotgépeink és kiegészítői, mind minőségi angyagból készülnek, amely megfelel a profi szakácsok igényeinek.

Nem is a RONIC® 20 Komplett lenne, ha nem gondolna szerettei és az Ön biztonságára! Ahhoz, hogy a nagy teljesítményű motor óvva legyen a sérülésektől a RONIC® 20 Komplett hőszigetelő védelemmel van felszerelve a túlterheléstől. Nem túl valószínű, de ha a motor mégis túlterhelődne, akkor automatikusan bekapcsolódik a túlterhelés elleni védelem, hogy megakadályozza a motor kiégését, mint ahogy az általában történni szokott a rossz minőségű konyhai robotgépekkel. A túlterhelés utáni hűtési fázis (kb. 15-30 perc) tart, ezután a készülék újra használatra készen áll.
A sérülések kiküszöbölése miatt a RONIC® 20 Komplett kettes biztonsági rendszerrel van felszerelve. A motor csak akkor indítható el, ha a keverőtál megfelelően van feltéve az alapra, és a fedél a helyére pattintva. Így a pengékhez működés közben nem lehet sehogyan hozzáérni. A biztonság garantált.

Valószínűleg már Ön is tapasztalta, hogy a hagyományos robotgépek használata után, mosás ellenére is bennemarad az előzőleg elkészített étel szaga. Szeretne egy ünnepi alkalomra habot verni a tortára, de a végén a hab valamiért halszagú lesz? Ez nem történhet meg Önnel ha a RONIC® 20 Komplett készüléket használja! A keverőtál és a fedél higiénikus és ütésálló lexánból készült. Ez az anyag nem szívja magába a szagokat és megbírkózik a magas hőmérsékleti különbségekkel. Ütésálló, teljesen átlátszó, így mindig pontosan tudja szabályozni az ételek állagát, krémességét.

A RONIC® 20 Komplett készülékkel egyszerűen egy olyan robotgéppel rendelkezik, amely másodpercek alatt elvégzi az Önnek nehéz és időigényes munkát. Több ideje marad nemcsak az ételek kreatív felszolgálására, kidíszítésére, hanem egyszerűen több idő saját magára is! Végre elkészítheti azokat az ételeket, amelyeket mindig is ki akart próbálni, de túl időigényesek és fárasztóak voltak, egészen eddig! Meg fog róla győződni, hogy a RONIC® 20 Komplett nemcsak a konyhában naponta használt készülék lesz, hanem életének állandó részévé is válik.

Kelt tészta 30 másodperc alatt
Tökéletesen kidolgozni a tésztát az egyik legnehezebb feladat a konyhában. Egy átlagos tészta elkészítése kb. 10-15 perc kemény, fárasztó munkát vesz igénybe. Hiszen tudjuk milyen fontos, hogy a tésztát alaposan összekeverjük és levegő is kerüljön bele, hogy könnyebben megkeljen, szépen felemelkedjen és könnyed állagú legyen a tészta.
Sok konyhai robot segíthet nekünk ebben a munkában. Számos olyan eszköz van, amely helyettesíti a fizikai erőfeszítést. De nem az időt. A tészta kézi megmunkálásakor fontos, hogy a lehető legtöbb levegő kerüljön bele. Ezért a kézi keverés során a tál falától, a tál közepe felé haladva, nagy mozdulatokkal kell keverni.

Pontosan ugyanezt a mozgást követi a RONIC® 20 Komplett. A keverőtálnak kúp alakú alja van, ami a tengelyén meg van döntve. A hagyományos gépek egyenes aljúak és az alapanyagok csak a tengely körül mozognak. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Ronic® konyhai gépbe helyezett bármely nyersanyag két irányba mozog. A tengely körül, és merőlegesen a keverőtál falára, fel és le. Ez a mozgás pontosan azt éri el, amire szükség van, hogy bármilyen tésztát tökéletesre dolgozzon. A tészta, amely kézzel 15 percet vett volna igénybe, 30 másodperc alatt könnyedén elkészült a RONIC® 20 Komplett készülékben.

Kis mennyiség bármiből ....
A robotok esetében általában nem jelent problémát nagyobb mennyiségű alapanyag feldolgozása, pont ellenkezőleg, sokuk nem képes megbirkózni a kis mennyiséggel. Az alapanyag a forgó kés alá kerül, és a gép nem dolgozza fel. A RONIC® 20 Komplett minimális mennyiségeket is képes feldolgozni a megdöntött keverőtál és a kés különleges alakjának köszönhetően. Például egy szál petrezselyem zöldje, egy száraz kiflivég zsemlemorzsára, 10 dkg hús fasírozotthoz stb.

Az ehhez a típushoz tartozó összes alkatrész megtalálható a hasonló termékek között.

Teljes körű szervízt nyújtunk minden Ronic® robothoz.