STRETCHII - élelmiszert védő kupak - Méret: 20

star 1 star 2 star 3 star 4 star 5 (1)A csillagok száma 5 múlva 5
-18%

A Stretchii élelmiszerbiztos szilikonból készült rugalmas kupak. A Stretchii lehetővé teszi az élelmiszerek higiénikus és légmentes tárolását a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban. Meghosszabbítja tartósságukat és megakadályozza a szagok terjedését a hűtőszekrényben. Több

Gyártó: Kochblume Termék kódja: EL2151-16

Eredeti ár 5.075 FT. Megtakarít 18% (913 FT) 4.162 FT

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

Raktárkészleten
db
- Méret: 20" data-style="4" style="display: block; height: 50px;" >

A Stretchii élelmiszerbiztos szilikonból készült rugalmas kupak. A Stretchii lehetővé teszi az élelmiszerek higiénikus és légmentes tárolását a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban. Meghosszabbítja tartósságukat és megakadályozza a szagok terjedését a hűtőszekrényben. Több

Gyártó: Kochblume Termék kódja: EL2151-16

STRETCHII - élelmiszert védő kupak áttetsző színekben

A Stretchii élelmiszerbiztos szilikonból készült rugalmas kupak. A Stretchii lehetővé teszi az élelmiszerek higiénikus és légmentes tárolását a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban. Meghosszabbítja tartósságukat és megakadályozza a szagok terjedését a hűtőszekrényben.

Zacskó vagy alufólia helyett is használható

Kiváló minőségű szilikonból készült, amely hosszú élettartamot garantál

BPA mentes

Ellenáll -40 ° C és 260 ° C közötti hőmérsékletnek

2-25 cm -es tálakhoz alkalmas

Mosogatógépben mosható

Hat méret közül választhat: 

  • 4         Ø 2-4 cm
  • 5,5      Ø 2,5-7cm
  • 8         Ø 6-11 cm
  • 10,5    Ø 7-13 cm
  • 15       Ø 14-18 cm
  • 20       Ø 18-25 cm

Funkcionalitás

1. Szín és frissesség a konyhában

A Stretchii rugalmas szilikonból készült védőkupak az élelmiszerekre. Ez egy forradalmian új termék, amely lehetővé teszi az élelmiszerek higiénikus tárolását, akár hűtőszekrényben, akár fagyasztóban, és a műanyag csomagolás, zacskó és alufólia helyetesítését. Növelje az ételek frissességét, és tartsa szagtalanul a hűtőszekrényét és a fagyasztóját!  A Stretchii hat méretben kapható - 4, 5,5, 8, 10,5, 15 és 20, amelyek számos élelmiszerhez és edényhez (műanyag, fém vagy üveg) használhatók, és mindig légmentesen zárnak.

2. STRETCHII "S" MÉRETBEN

A Stretchii 4 ideális nagyon kicsi átmérőjű ételekhez, például kolbászhoz vagy nyitott palack borhoz, sörhöz vagy pezsgőhöz, miközben megakadályozza ezen italok kiömlését és kipezsgését (2-4 cm -es mérethez alkalmas).

3. STRETCHII "M" MÉRETBEN

A Stretchii 5,5 alkalmas gyümölcs- és zöldségfélék, például citrom, hagyma, uborka vagy cukkini tárolására, hogy megakadályozza azok gyors oxidációját. Alkalmas joghurtokhoz és aludobozos italokra is, ahol megakadályozza az ital kiömlését és kipezsgését (2,5-7 cm -es méretekhez alkalmas).

4. STRETCHII "L" MÉRETBEN

A Stretchii 8 ideálisan hagyományos méretű edényekhez és élelmiszerekhez, például különféle konzervdobozokra, amelyek felbontás után két nappal könnyen oxidálódnak. A Stretchii alkalmas nagyobb gyümölcs- és zöldségfélék, például hagyma tárolására is, így megakadályozhatjuk az erős szagok terjedését a hűtőszekrényben (alkalmas 6-11 cm-es méretre).

5. STRETCHII "XL" MÉRETBEN

A Stretchii 20 alkalmas dinnyefélék vagy ananászfélék tárolására, valamint nagy dobozok vagy tálak lefedésére, melyekben a maradék levest, illetve szószt öntöttük (18-25 cm-es mérethez alkalmas).

6. MINŐSÉG

A Stretchii 100% -ban élelmiszerbarát platinum szilikonból készült, és a német LFGB és az amerikai FDA tanúsítványával rendelkezik. Az ételek tárolásakor megőrzi minden tulajdonságát. Nem tartalmaz BPA -t! Mosogatógépben mosható.