SWISS DIAMOND® 3 darabos gyémánt felületű Midi edénykészlet (2 edény + 1 fedő) most ajándékkal

star 1 star 2 star 3 star 4 star 5 (1)A csillagok száma 5 múlva 5
-33% Ingyenes kiszállítás + Ajándék
4 pont a hűségpontokhoz

SWISS DIAMOND® 3 darabos gyémánt felületű MIDI edénykészlet, indukciós, egész életre szóló garanciával. Az új sztenderd a tapadásmentes felületben. A Swiss Diamond® XD a legújabb, legfejlettebb valódi gyémánttal megerősített tapadásmentes felület, melyet svájci laboratóriumokban fejlesztettek ki, és szintén svájcban gyártanak. Az eredmény pedig egy extra erős edény, amely ellenáll az idő próbájának. Gondtalan, egészséges, energiatakarékos főzést, sütést és egyszerű tisztítást biztosítva. Több

Gyártó: SWISS DIAMOND Termék kódja: ST604i

Eredeti ár 121.473 FT. Megtakarít 33% (39.843 FT) 81.630 FT

Raktárkészleten
db

SWISS DIAMOND® 3 darabos gyémánt felületű MIDI edénykészlet, indukciós, egész életre szóló garanciával. Az új sztenderd a tapadásmentes felületben. A Swiss Diamond® XD a legújabb, legfejlettebb valódi gyémánttal megerősített tapadásmentes felület, melyet svájci laboratóriumokban fejlesztettek ki, és szintén svájcban gyártanak. Az eredmény pedig egy extra erős edény, amely ellenáll az idő próbájának. Gondtalan, egészséges, energiatakarékos főzést, sütést és egyszerű tisztítást biztosítva. Több

Gyártó: SWISS DIAMOND Termék kódja: ST604i

SWISS DIAMOND® 3 darabos gyémánt felületű MIDI edénykészlet, indukciós, egész életre szóló garanciával

MOST AJÁNDÉK 

Az új sztenderd a tapadásmentes felületben. A Swiss Diamond® XD a legújabb, legfejlettebb valódi gyémánttal megerősített tapadásmentes felület, melyet svájci laboratóriumokban fejlesztettek ki, és szintén svájcban gyártanak. Az eredmény pedig egy extra erős edény, amely ellenáll az idő próbájának. Gondtalan, egészséges, energiatakarékos főzést, sütést és egyszerű tisztítást biztosítva. 

Ellenállhatatlan ajánlat, melyet kár lenne elszalasztani!

Egyszerűvé szeretné tenni az otthoni egészséges ételek elkészítését? Ebben a 3 darabos Swiss Diamond® szettben nemcsak 2 edény és egy mindkét kínált edényre passzoló fedél rejlik, hanem egy lehetőség is az egészségesebb életmódhoz. Ideális diákoknak, kis háztartásokba, idősebb személyeknek. Gazdaságos kiszerelés azoknak, akik az alacsony falú 20cm-es serpenyőt és 3 literes nyeles lábast szeretnék megvenni, mivel ebben a szettben sokkal gazdaságosabb áron megvásárolható.

 

Ez a készlet tökéletes választás kezdő szakácsok számára.

Gyémánt tapadásmentes felületünket zsírok és olajok nélküli főzéshez terveztük, amely más edényekben szinte elképzelhetetlen lenne. A felhasznált zsír mennyiségének csökkentésével az ételek nemcsak táplálóbbá válnak, hanem intenzívebb és frissebb ízük is lesz, ráadásul kevesebb kalóriát és kevesebb zsírt tartalmaznak.

Még az olyan lágy ételek, mint a hal, a tojás és a paradicsomszósz sem tapadnak a serpenyőhöz, és nagyon könnyen eltávolíthatók. Ez a 3 darabos Swiss Diamond® készletünk 2 alap edényt artalmaz: XD6720ic nyeles lábast fedéllel (20cm / 3 l térfogat) és egy XD6420 alacsony falú serpenyőt (20cm).

A svájci minőség edényeink minden részletében megtalálható. A nagy teherbírású öntött alumínium test soha nem hajlik el. A teljesen lapos alj garantálja az egyenletes hőelosztást és ezáltal minden étel egyenletesen lesz átsütve. Az edények belső falán nincsenek semilyen szegecsek, így maximális a higiénia, mivel az élelmiszermaradványoknak nincs hol megragadniuk, ami ellenkező esetben baktériumok felhalmozódásához vezethet. Élvezze a tapadásmentes bevonatot, amelyet használat után elég forró vízzel elöblíteni. A kényelem és az egyensúly érdekében kialakított ergonómikus fogantyúk a tűzhelytől sem melegszenek túl. Az edzett üvegfedél szeleppel van ellátva, amelyet szükség szerint főzési és gőzölési vagy pedig sütési módra lehet állítani. Az összes Swiss Diamond® termék 260 ° C-os sütőbe is helyezhető, továbbá alkalmas minden típusú főzőlapra, még az indukciósra is. Svájcban készült termékek.

 • Svájcban készült
 • Környezetbarát gyártási folyamat
 • PFOA nélkül
 • 100% -an tökéletes nemtapadó felület
 • egész életre szóló garancia
 • kitűnően alkalmas a zsiradék nélküli sütésre, főzésre
 • sokoldalúsága kiterjed még a sütő nélküli sütésre is
 • az ételek többsége fele annyi idő alatt készül el, mint a hagyományos edényekben
 • energiatakarékos
 • A kényelmes fogantyú nem melegedik túl a főzőlaptól
 • 260 °C hőmérsékletig használható akár a sütőben is
 • Tökéletesen sima alj az egyenletes hőelosztáshoz
 • A masszív öntött alumínium alapzat soha nem hajlik el
 • Alkalmas minden típusú főzőlapra, még az indukciósra is
 • Tisztítás: mosogatógépben mosható, azonban a kézi mosást javasoljuk, mivel nagyon egyszerű. Nem igényel áztatást sem akár olyan ételek elkészítése után sem, mint a rakott krumpli.
 • A készlet tartalmaz: 1 drb 20 cm-es alacsony serpenyő, 1 drb 3 l-es nyeles lábas fedővel
 • 1 x XD6420, 1 x XD6720ic
 • Modell: XDSet604i

 Energia takarékos

Semmi sem vezeti jobban a hőt mint a gyémánt. A Swiss Diamond a 6 mm vastag öntött alumínium testtel maximalizálja a hő átvitelt, így garantálva a tökéletesen egyenlő hőeloszlást. Amiért ennyire hatékonyan továbbítja a hőt, sosem fog kelleni alacsonynál vagy közepesnél nagyobb fokozatra kapcsolni a főzőlapot és az ételek többsége fele annyi idő alatt készül el, mint a hagyományos edényekben.

Gondoljon csak bele ezzel mennyi energiát megtakaríthat!

Egészség tudatos

Tervezésekor nagy hangsúly volt fektetve az egészséges életmódra. Ugyanis termékeinkhez nem kell olajat vagy más zsiradékot használni.

A Swiss Diamond® termékek PFOA mentesek, az egész gyártási folyamat minden lépése során.

Kiváló tartósság

A laboratóriumi tesztjeinkben, melyben egy smirglipapírt 12 000-szer végighúztunk a tapadásmentes felületen, a Swiss Diamond termékei teljesítményben lekörözték a konkurencia termékeit, ugyanis a mi termékeinknek semmi baja nem lett a teszt után. Képzeljék csak el, hogy a Swiss Diamond® XD termékek 100x tartósabbak, mint a hagyományos nemtapadó felülettel ellátott serpenyők!

Elismerések

 • International Exhibition of Inventions - arany medál
 • Leading U.S. consumer reporting organization - legjobb tapadásmentes edény
 • A Wall Street Journal az edények Rolls Royce-ának nevezte termékeinket
 • Az Amrecian Vegetarian Association - ajánlja termékeinket vegetáriánus/vegán ételek készítéséhez

Kellékek12