SWISS DIAMOND® gyémánt felületű Griddle Combo grill sütőlap 43x28 cm

Akció -36% Újdonság
3 pont a hűségpontokhoz

Swiss Diamond® tapadásmentes gyémánt felületű, Griddle Combo grill sütőlap 43x28 cm, egész életre szóló garanciával. Az új sztenderd a tapadásmentes felületben. A Swiss Diamond® XD a legújabb, legfejlettebb valódi gyémánttal megerősített tapadásmentes felület, melyet svájci laboratóriumokban fejlesztettek ki, és szintén svájcban gyártanak. Az eredmény pedig egy extra erős edény, amely ellenáll az idő próbájának. Gondtalan, egészséges, energiatakarékos főzést, sütést és egyszerű tisztítást biztosítva. Több

Gyártó: SWISS DIAMOND Termék kódja: XD643282

Eredeti ár 102.383 FT. Megtakarít 36% (36.858 FT) 65.525 FT

Raktárkészleten
db

Swiss Diamond® tapadásmentes gyémánt felületű, Griddle Combo grill sütőlap 43x28 cm, egész életre szóló garanciával. Az új sztenderd a tapadásmentes felületben. A Swiss Diamond® XD a legújabb, legfejlettebb valódi gyémánttal megerősített tapadásmentes felület, melyet svájci laboratóriumokban fejlesztettek ki, és szintén svájcban gyártanak. Az eredmény pedig egy extra erős edény, amely ellenáll az idő próbájának. Gondtalan, egészséges, energiatakarékos főzést, sütést és egyszerű tisztítást biztosítva. Több

Gyártó: SWISS DIAMOND Termék kódja: XD643282

Swiss Diamond® tapadásmentes gyémánt felületű, Griddle Combo grill sütőlap 43x28 cm, egész életre szóló garanciával

Az új sztenderd a tapadásmentes felületben. A Swiss Diamond® XD a legújabb, legfejlettebb valódi gyémánttal megerősített tapadásmentes felület, melyet svájci laboratóriumokban fejlesztettek ki, és szintén svájcban gyártanak. Az eredmény pedig egy extra erős edény, amely ellenáll az idő próbájának. Gondtalan, egészséges, energiatakarékos főzést, sütést és egyszerű tisztítást biztosítva. 

A SWISS DIAMOND® 43x28 cm Griddle Combo grill sütőlapot fedő nélkül kínáljuk. Ideális méretű, bőséges hely van rajta grillezéshez és sütéshez. Bármely hőforráson alkalmazható, kivéve az indukciósat.Ha olyan grill sütőlapot keres, amelyet sokoldalúan felhasználhat egészséges ételek elkészítéséhez, akkor azt éppen most találta meg.

Ez a grill sütőlapot ideális bármilyen sült étel elkészítéséhez. Elengedhetetlen húsok, halak, zöldségek grillezésénél vagy sütésénél. Biztosan értékelni fogja azt is, hogy ezen a grill sütőlapon semmi sem tapad le. A felesleges zsír kicsepeg a barázdák között, és ezeknek a barázdáknak köszönhetően az étel megkapja a tipikus rácsmintát. Sütőben is kiválóan használható. Ételek tálalására is lehet használni. XD64328 modell, mérete 43x28 cm, a felületének az egyik fele rácsozott, a másik meg sima.

Ez az a grill sütőlapot, amelyet mindig is keresett. Ha egyszer kipróbálja, sosem fog akarni másikat használni. A vastag, nehéz alj megakadályozza az odaégést, míg az öntött alumínium egyenletesen elosztja a hőt, ami garantálja, hogy minden étel egyenletesen fog átsülni benne. A méret ideális nagy háztartásokba. A csomag nem tartalmaz fedőt. A gyémánt felület tulajdonságai miatt ezt a tepsit hozzáadott olaj nélkül is lehet használni. A SWISS DIAMOND® bevonata nem csak egyszerű tisztítást tesz lehetővé, hanem a gyémánttal megerősített felület egyúttal biztonságos is, mivel nem tartalmaz PFOA-t. Ez a grill sütőlap nemsokára a leggyakrabban használt dolog lesz az Ön konyhájában. Minden Swiss Diamond termék 260 ° C-ig használható a sütőben. 

 • Svájcban készült
 • Környezetbarát gyártási folyamat
 • PFOA nélkül
 • 100% -an tökéletes nemtapadó felület
 • egész életre szóló garancia
 • kitűnően alkalmas a zsiradék nélküli sütésre, főzésre
 • sokoldalúsága kiterjed még a sütő nélküli sütésre is
 • az ételek többsége fele annyi idő alatt készül el, mint a hagyományos edényekben
 • energiatakarékos
 • A kényelmes fogantyú nem melegedik túl a főzőlaptól
 • 260 °C hőmérsékletig használható akár a sütőben is
 • Tökéletesen sima alj az egyenletes hőelosztáshoz
 • A masszív öntött alumínium alapzat soha nem hajlik el
 • Alkalmas minden gáz- és elektromos főzőlapra. Az indukciós változattal kapcsolatosan kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.
 • Tisztítás: mosogatógépben mosható, azonban a kézi mosást javasoljuk, mivel nagyon egyszerű. Nem igényel áztatást sem akár olyan ételek elkészítése után sem, mint a rakott krumpli.
 • Mérete 43x28 cm
 • Modell: XD643282
 • Származási hely: Svájc

 Energia takarékos

Semmi sem vezeti jobban a hőt mint a gyémánt. A Swiss Diamond a 6 mm vastag öntött alumínium testtel maximalizálja a hő átvitelt, így garantálva a tökéletesen egyenlő hőeloszlást. Amiért ennyire hatékonyan továbbítja a hőt, sosem fog kelleni alacsonynál vagy közepesnél nagyobb fokozatra kapcsolni a főzőlapot és az ételek többsége fele annyi idő alatt készül el, mint a hagyományos edényekben.

Gondoljon csak bele ezzel mennyi energiát megtakaríthat!

Egészség tudatos

Tervezésekor nagy hangsúly volt fektetve az egészséges életmódra. Ugyanis termékeinkhez nem kell olajat vagy más zsiradékot használni.

A Swiss Diamond termékek PFOA mentesek, az egész gyártási folyamat minden lépése során.

Kiváló tartósság

A laboratóriumi tesztjeinkben, melyben egy smirglipapírt 12 000-szer végighúztunk a tapadásmentes felületen, a Swiss Diamond termékei teljesítményben lekörözték a konkurencia termékeit, ugyanis a mi termékeinknek semmi baja nem lett a teszt után. Képzeljék csak el, hogy a Swiss Diamond XD termékek 100x tartósabbak, mint a hagyományos nemtapadó felülettel ellátott serpenyők!

Elismerések

 • International Exhibition of Inventions - arany medál
 • Leading U.S. consumer reporting organization - legjobb tapadásmentes edény
 • A Wall Street Journal az edények Rolls Royce-ának nevezte termékeinket
 • Az Amrecian Vegetarian Association - ajánlja termékeinket vegetáriánus/vegán ételek készítéséhez

Kellékek8