Nem szívesen beszél a rizsfőzés témájáról, mert nem tud vele megbírkózni?

Kipróbáltak már sok tippet és trükköt, de még mindig nem az igazi? Ne csináljanak belőle problémát. Nincsenek ezzel egyedül. Tudták, hogy a háziasszonyok felének nehézséget okoz a rizs főzése? Sok gyártó különféle eszközöket kínál a piacon, hogy megkönnyítse ezt a feladatot. Meggyőződésünk azonban, hogy az otthonunkban nincs szükség az ilyen fajta brendezésekre, melyek csak 1-2 feladatra szolgálnak, 1-2 évig érdekesek, aztán már csak a helyet foglalják. Éppen ellenkezőleg. A konyhában olyan segítőkre van szükség, melyek sokoldalúak, és maximálisan ki tudjuk őket használni. Elég ha pár darab van belőle, és minden gondtalan lesz. Így van ez a mi Swiss Diamond gyémánt felületű lábasunkkal is, melyben mindenki képes, nem csak 5 perces főzéssel fantasztikus rizst készíteni, hanem kiválóan alkalmas a mindennapi főzésre és sütésre is. És őszintén szólva, erre egy rizsfőző nem képes. Elég csak betartani ezt a receptet, és a rizsfőzés nem fog többé fejtörést okozni.

Nem szívesen beszél a rizsfőzés témájáról, mert nem tud vele megbírkózni?

Kipróbáltak már sok tippet és trükköt, de még mindig nem az igazi? Ne csináljanak belőle problémát. Nincsenek ezzel egyedül. Tudták, hogy a háziasszonyok felének nehézséget okoz a rizs főzése? Sok gyártó különféle eszközöket kínál a piacon, hogy megkönnyítse ezt a feladatot. Meggyőződésünk azonban, hogy az otthonunkban nincs szükség az ilyen fajta brendezésekre, melyek csak 1-2 feladatra szolgálnak, 1-2 évig érdekesek, aztán már csak a helyet foglalják. Éppen ellenkezőleg. A konyhában olyan segítőkre van szükség, melyek sokoldalúak, és maximálisan ki tudjuk őket használni. Elég ha pár darab van belőle, és minden gondtalan lesz. Így van ez a mi Swiss Diamond gyémánt felületű lábasunkkal is, melyben mindenki képes, nem csak 5 perces főzéssel fantasztikus rizst készíteni, hanem kiválóan alkalmas a mindennapi főzésre és sütésre is. És őszintén szólva, erre egy rizsfőző nem képes. Elég csak betartani ezt a receptet, és a rizsfőzés nem fog többé fejtörést okozni.

 

Szükséges:

1 fej hagyma,

1 csésze rizs,

1 ½  csésze víz,

1-2 tk só, petrezselyemzöld, olaj

Elkészítés:

A Swiss Diamond gyémánt felületű lábasba öntünk egy kevés olajat, felhevítjük, és rászórjuk az apróra vágott hagymát. 2-3 percig fedő alatt üvegesre reszteljük. (Ez a művelet teljesen elhagyható, ha a hagymát egészben, a főzés közben a rizshez tesszük.) Majd a hagymára ráöntjük a megmosott rizst, hozzáadjuk a sót, és másfélszeres mennyiségű vízzel felöntjük. Fedővel letakarjuk, melyen a szelepet elzárjuk, és amint a víz elkezd forrni, a hőfokot a minimálisra csökkentjük. Megkeverjük, és 5 percig főzzük. A fedőt már nem emeljük fel. 5 perc után a tűzhelyet kikapcsoljuk, a lábast rátesszük egy szilikon alátétre, amelyen fedő alatt, 5 percig hagyjuk még a rizst megdagadni. Előkészítünk egy tányért, amelyen tálalni fogjuk, és a lábasból ráborítjuk a rizst. Petrezselyemzölddel díszítjük, és körberakjuk sültekkel.

 A siker garantált!!!