Üdvözöljük a francia MAGIMIX® és RONIC® konyhai gépek és a svájci SWISS DIAMOND® gyémánt felületű edények egyetlen magyarországi forgalmazó hivatalos weboldalán.

A MAGIMIX, RONIC és SWISS DIAMOND szakemberei vagyunk, éppen ezért csak nálunk találják meg a fent említett márkák legszélesebb választékát, valamint az összes szükséges alkatrészt és kiegészítőt. 

Ezenkívül pedig a márkák esetleges javítását is vállaljuk.

A SWISS DIAMOND® svájci konyhai edények összehasonlíthatatlanok más edényekkel gyorsaság, tartósság, minőség és tapadásgátlás terén. Svájcban készülnek és minden egyes edény 240.000 drb. valódi gyémánt kristályt tartalmaz, melyek olyan tartós felületet biztosítanak, amely nem deformállódik, nem karcolódik és nem válik le. PFOA nélkül készülnek, és a gyártó életreszóló GARANCIÁT nyújt. Komoly tesztek bizonyítják, hogy a gyémánt felület 100 x tartósabb és 100x jobb a tapadásmentes tulajdonsága, mint a teflonnak. Ez a kitünő tulajdonság lehetővé teszi az étel elkészítését hozzáadott zsír és olaj nélkül, továbbá lehetővé teszi az ételek sütését sütő nélkül fél idő alatt és a mosogatásuk a legegyszerűbb a világon! 

A francia MAGIMIX® és RONIC®  márka az egyszerű és gyors konyhai segítséggel egyenlő, amelyek garantáltan megkönnyítik a főzést és sütést.  

Ezeket a prémium minőségű márkákat, több millió háztartás használja világ szerte. A RONIC-nak több mint 30 éves hagyománya van Magyarországon, és a MAGIMIX márka 50 éves tapasztalattal rendelkezik Franciaországban, és egyúttal utat keres a magyar piacra is. Ezen a weboldalon megrendelheti bármely régi Ronic® modellhez tartozó alkatrészt és kiegészítő tartozékokat is.

A konyhai robotok rendkívül gyorsak, helytakarékosak és multifunkcionálisak, nagyon egyszerűen kezelhetőek, amit a háziasszonyok igazán nagyra értékelnek. Aki egyszer kipróbálja, soha többé nem fog más konyhai robotgéppel ételeket készíteni.

Tehát dőljön hátra és válasszon kínálatunkból. Vásároljon otthona kényelméből.