A RONIC® szakemberei vagyunk.
Éppen ezért csak nálunk találják meg ezen francia márka konyhai robotjainak legszélesebb választékát, valamint az összes szükséges alkatrészt és kiegészítőt. 

Mivel két éve végleg leállt a Ronic gyártása, a továbbiakban a Magimix kapható helyette.

A Ronic® robotok kettős biztonsági mechanizmussal vannak felszerelve a biztonságos működés biztosítása érdekében. Egyik nagy előnye a ferde alap és a rendkívül éles penge, amely három vágó síkkal rendelkezik, valamint a keverőtál kúpos alja. Ezek a technikai megvalósítások mind együtt biztosítják a tökéletes keverést, aprítást, szeletelést, dagasztást stb.

E három szabadalomnak köszönhetően 30 másodperc alatt ugyanolyan minőségű tésztát készítenek a Ronicban, mintha fárasztó módon, kézzel kellene dagasztania 15 percig.

 

A Ronic® egyedi tervezési megoldásának köszönhetően soha nem maradhat semilyen maradék a tálban a kés alatt.

 

A Ronic® roppant egyszerűen kezelhető, mivel a műveletek 90%-át egyetlen nagy pengével végzi. Legyen szó mák darálásról, tészta dagasztásról vagy akár hús darálásáról. Több tízezer elégedett magyar vásárló is ezt ajánlja!

 

A Ronic® egyforma könnyedséggel megbírkózik több, vagy akár minimális mennyiségű alapanyaggal. Legyen szó 1,2 kg dagasztott tésztáról, 1 kg darált húsról, vagy 1 drb fokhagyma gerezdről, vagy egy szál petrezselyem zöldjéről.

 

A Ronic® azonnal munkára fogható, mivel nem igényel összeszerelést és annyira hasznos, hogy sosem lessz a konyhapultról levéve.

  

ronic_fooldal 

 

 

 

Üdvözöljük online üzletünkben, amelyet nem csak hobbi szakácsoknak terveztek, hanem mindenki számára, aki szereti a konyháját, és aki törődik azzal, hogy milyen profi eszközökkel dolgozik nap mint nap a konyhában. Igen, bármilyen konyhai segédeszközzel dolgozhat, de sok türelem és tapasztalat kell hozzá. Sokkal gyorsabb és biztonságosabb megbízható segédeszközöket használni a munka megkönnyítése érdekében. 

 

Főként ha megfelelnek az egészséges táplálkozás elvárásainak, több minőségi világszabadalommal rendelkeznek és nem utolsó sorban még ésszerü áron is beszerezhetőek a webshopunkon keresztül. Így már tényleg nincs több kifogás, hogy miért ne főzhetnénk örömmel!