Szállítást a GLS futárszolgálaton keresztül biztosítunk.

Megrendelése kézbesítéséről e-mailben kap tájékoztatást a GLS-től. A szállítási idő általában minden munkanapon 9-14 óra között van. 2100 Ft szállítási költséget számolunk fel.

A szállítási idő általában 1-2 munkanap, de maximum 5 nap.

Ha rendelése késne, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 706 221 173 telefonszámon.

Amint elküldi nekünk megrendelését, visszajelzést kap tőlünk a megrendelés kézbesítéséről.

Ha ez nem történik meg néhány percen belül, akkor valószínűleg nem küldte el megfelelően a rendelést. Ebben az esetben ismételje meg a megrendelést, vagy vegye fel velünk a

kapcsolatot.

Hogyan kell átvenni a küldeményt?

Utánvétes áru átvétele esetén ne feledje, hogy az áruért a szükséges összeget ki kell fizetni. Ha a rendelés összegét előre fizeti, a futár személyazonosságának igazolására személyi igazolványt vagy egyéb dokumentumot kérhet.

Az áru átvételekor mindig ellenőrizze, hogy a csomagolás sértetlen-e. Sérülés esetén írjon kárbejelentést a futárral, és ne vegye át az árut. A lehető legrövidebb időn belül tájékoztasson minket a kialakult helyzetről, és a reklamáció tudomásul vétele után ingyenesen szállítunk Önnek új árut.

Átvehetem a rendelésemet személyesen a cég székhelyén?

Természetesen lehetséges a személyes átvétel Šahy-ban, 936 01, Szlovákia, Janka Kráľa utca 43/6 szám alatt található székhelyünkön. Hétfőtől - Csütörtökig: 9:00 - 16:00.