Kevés ideje van a főzésre? Akkor ez a recept önnek tökéletesen megfelel. Ez egy olyan recept, melyben sohasem fog csalódni. 20 perc alatt készen van, így bármikor elkészíthető, és az ízek kombinálásával, az édes sárgabarack lekvár kiválóan párosul a chili paprikával.
Ezt a receptet már elkészítettem vegán opcióban is, éspedig a húst egyszerűen csak tofuval helyettesítettem. Próbálják ki, nagyon finom!
Majd sózzuk, borsozzuk és következő 5 percig fedő nélkül addig sütjük, míg a lé el nem párolog.
Hozzáadjuk a lekvárt, és a húst karamelizálódásig sütjük. Ezután folyamatosan adjuk hozzá az összes többi összetevőt: kecsap, lecsó, bab, kukorica, chili paprika. Hogy az ízek összeálljanak még 5 percig fedő alatt főzzük.
A ragut tálaláskor megszórjuk petrezselyemzölddel és hasábburgonyával vagy rizzsel szolgáljuk fel.
Ezek a webhelyek sütiket használnak a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.