Cook Flower varázs fedél 33 cm

star 1 star 2 star 3 star 4 star 5 (2)A csillagok száma 5 múlva 5
-23%

Főzzön kifutás, zsiradék fröccsenés és víz csepegés nélkül. Védje konyhai készülékeit a felesleges szennyeződéstől. Több

Gyártó: Kochblume Termék kódja: EL2104

Eredeti ár 15.637 FT. Megtakarít 23% (3.597 FT) -től 12.040 FT

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott
Kék
Kék
Piros
Piros
Olíva
Olíva

db

Főzzön kifutás, zsiradék fröccsenés és víz csepegés nélkül. Védje konyhai készülékeit a felesleges szennyeződéstől. Több

Gyártó: Kochblume Termék kódja: EL2104

Cook Flower varázs fedél 33 cm

Cook Flower kiömlést gátló szilikon fedél, gőzölő, fröccsenésgátló a serpenyőben, a sütőben és a mikrohullámú sütőben. 

✓ Időt takarít meg - Nincs többé forró víz kiömlés és tűzhely tisztítás

✓ Többcélú - Megakadályozza a zsiradék kifröccsenését, párolókosárként vagy borítóként használható a hőmérséklet fenntartásához

✓ BPA-mentes - Hőálló, BPA-mentes szilikonból készült, amely tartós

✓ Univerzális méret - A fedél átmérője 33 cm, 20 - 28 cm átmérőjű edényekhez alkalmas

✓ Könnyen tisztítható - egyszerűen tegye a mosogatógépbe, vagy mossa kézzel.

   

Funkcionalitás

1. Kiömlésgátló 

Főzzön a szabadidejében stresszmentesen!

A Cook Flower alkalmas minden olyan főzésre, amelyben a forrásban lévő folyadék hajlamos habot képezni és így kiömleni. A Cook Flower légmentesen lezárja a főzőedényt, így a felesleges hab a virágszirmok körül marad, és ezáltal megakadályozza a kiömlést.

2. Párolás

A Cook Flower használatával olyan könnyű párolni!

Forraljon vizet egy edényben, tegye rá a Cook Flowert, majd tegye a párolni kívánt ételt közvetlenül a Cook Flower tetejére. Fedje le az ételt (az edényhez tartozó fedéllel), és várjon 10/15 percet. Rövid időn belül egészséges ételt kap, amely megőrzi az étel összes vitaminját és ásványi sóját.

3. Fröccsenésgátló a serpenyőben

A Cook Flower a lehető legjobb védelem a fröccsenés ellen sütés vagy grillezéskor.

Grillezés vagy pirítás alatt helyezze a Cook Flower -et a serpenyőre, miután eltávolította a virágszirmokat. Ez lehetővé teszi a levegő keringését, és fröccsenés nélkül grillezhet. Ha a főzés jelentős fröccsenést okoz, fordítsa a Cook Flower-et fejjel lefelé, és így tegye a serpenyőre. A fröccsenések a Cook Flower belsejében maradnak, és nem ömlenek ki.

4. Fröccsenésgátló a sütőben

A Cook Flower 230 ° C -ig (rövid ideig legfeljebb 300 ° C) ellenáll, és használható a sütőben való fröccsenés elleni védelemre.

Helyezze fejjel lefelé a sütőben használni kívánt edényre. A Cook Flower megfordításával lehetővé teszi a levegő áramlását az edényben és fröccsenés nélküli sütését.

5. Fröccsenésgátló a mikrohullámú sütőben

A Cook Flower mikrohullámú sütőben való használatához távolítsa el a virágszirmokat, fordítsa fejjel lefelé a fedelet, ragassza fel a szirmokat a fedél tetejére, és tegye a mikrohullámú sütőben felmelegíteni kívánt ételekkel teli edényre.

6. Sokoldalú! A Cook Flower bármilyen főzőedényhez illeszthető!

A Cook Flower különleges szilikonból készül, és öt méretben kapható. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen légmentesen záródó borítássá válik bármilyen típusú vagy méretű főzőedényhez, amely 7-30 cm között lehet.